Hoeslakens

2 Artikel(en)

2 Artikel(en)

Hoeslakens in alle maten van 1 persoons tot lits jemeaux

Damminga heeft een ruime collectie hoeslakens in diverse kleuren, afmetingen en materialen. Het aanbod bevat hoeslakens van 90x200/220 cm, 140x200, 160x200/220 tot hoeslakens van 180x200/220 cm. Door het grote aanbod in kleuren vind je altijd wel een hoeslaken waarmee je jou droomslaapkamer kunt realiseren.

Hoeslakens voor matrassen

Matras hoeslakens ook wel matrashoezen genoemd zijn standaard geschikt voor matrassen tot 25cm dik. Heeft u een matras wat dikker is heeft u een hoeslaken nodig met een extra hoge hoek.

Hoeslakens voor toppers

Voor een topper met een split zijn er speciale split-topperhoeslaken. Topper hoeslakens, ook wel topmatras hoeslakens genoemd hebben een aangepaste hoekhoogte. Hierdoor hebben de hoeslakens een betere pasvorm en voorkom je dat topper krom trekt. Deze topmatras hoeslakens worden en zijn geschikt voor toppers van 5-10cm.

Hoeslakens voor split toppers

Bij electrisch verstelbare boxsprings zit vaak een split aan de bovenzijde van het topmatras. Voor een topmatras met split  zijn er speciale split-topper hoeslaken. Split topper hoeslakens, ook wel topmatrassen met split  genoemd hebben een aangepaste hoekhoogte met een split in het hoeslaken. Hierdoor hebben de hoeslakens een betere pasvorm en voorkom je dat topper krom trekt. Deze split-topperhoeslakens worden en zijn geschikt voor toppers van 5-10cm.

Katoen en jersey hoeslakens

Populaire materialen voor hoeslakens zijn katoen, en jersey. Iedere stof heeft zijn eigen kenmerken, het is daarom verstandig je door een van onze slaapadviseurs te laten informeren over de verschillende eigenschappen. Katoenen hoeslakens worden bijvoorbeeld gekenmerkt door koel en goed vocht absorberen. Een jersey hoeslaken is rekbaar en zit hierdoor altijd strak om het matras heen. Dit is ideaal voor matrassen waar je lichaam wat verder inzakt zoals traagschuimmatrassen als Tempur. 

Hoeslakens van merken Vandyck & Bella Donna

Het assortiment bevat verschillende kleuren en kwaliteiten van topmerken Vandyck en Essenza in alle afmetingen. Alle prijzen van dekbedovertrekken zijn inclusief kussenslopen.

Hoeslakens online bestellen

De hoeslakens kun je online bestellen op damminga.nl. Bij een aankoopbedrag hoger dan €75,- worden de producten gratis thuisbezorgd. Wanneer je nog vragen hebt over bijvoorbeeld eigenschappen van verschillende materialen, staan onze slaapadviseurs altijd voor je klaar zowel in de winkel als online. Je kunt ons eenvoudig telefonisch of via de mail bereiken.

Online Hoeslakens bestellen

Een mooi hoeslaken voor uw nieuwe matras of bed nodig? Bij Luxebedden.nl bent u op het juiste adres. Hier vindt u een groot assortiment Hoeslakens in alle soorten, kleuren en maten van alle bekende merken. Uiteraard bieden wij ook Split-Topper Hoeslakensen Topper Hoeslakens voor boxsprings.