Kussens en dekbedden

 Bij Morgana Damminga kunt u alle produkten zien en voelen en eventueel op liggen in de zaak aan de Venlosingel 21-1 op de woonboulevard in Arnhem-Zuid

Hoofkussens

Er is een gezegde zoveel  hoofden zoveel kussens. Bij Morgana Damminga kunt u te kust en te keer kiezen uit vele soorten van diverse merken.

Ergonomisch neksteun hoofdkussen

Nek ondersteunende vaste uitvoeringen in diverse hoogten en hardheden aangezien  dit erg nauw luistert ,vandaar dat wij daarvoor test kussens hebben. U mag dan een winkel model 7 dagen thuis uitproberen voordat u overgaat tot aankoop van het kussen. Dit geldt bij ons voor elk kussen die niet vervormbaar is: latex van Mahoton en Cassenz  en kussens met een nekrol van Silvana en Tempur kussens.

Dons hoodkussen

Ook in dons en en halfdons hebben we een ruim aanbod. Dan zijn er nog de synthetische vullingen, kapok en wol. 

Dekbedden

Dons dekbedden

Dons voor mensen die van licht en warm houden.Wij hebben diverse in blokken gestikte dekbedden wel of niet voorzien van tussenschotten, deze zijn nooit aanpasbaar. Wij maken al meer dan 25 jaar zelf uw dekbedden wassen.

Natuurlijke dekbedden

We hebben ook dekbedden met wol van het Texels ras of van schapen uit Zwitserland, wildzijde, linnen, katoen en kameelhaar als vulling.Elk met zijn specifieke eigenschappen. Deze hebben we ook nog in meerdere warmte klassen en vaak onderling combineerbaar.

Syntetische dekbedden

Dan de synthetische dekbedden die zijn er ook in diverse kwaliteiten met " oude generatie " vullingen en de hightech uitvoeringen. Graag adviseren wij u met een dekbed  en kussen bij de  matras en bodem die u in gebruik heeft of denkt te gaan kopen. 

  

Morgana Damminga bezorgt o.a. in Arnhem , Nijmegen, Elst, Huissen, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Angerlo, Gendt, Lent, Apeldoorn, Oosterbeek, Heveadorp, Driel, Heteren, Rheden, Rozendaal, Velp, en in overleg in heel Nederland.