Kussens en dekbedden

 Bij Slaapkenner Damminga kunt u alle produkten zien en voelen en eventueel op liggen in de zaak aan de Beekstraat  nr 77 in Arnhem 

Kussens

Er is een gezegde zoveel  hoofden zoveel kussens.

Bij Slaapkenner Damminga kunt u te kust en te keer kiezen uit vele soorten zelfgemaakte  en diverse merken.

Nek ondersteunende vaste uitvoeringen in diverse hoogten en hardheden aangezien  dit erg nauw luistert ,vandaar dat wij daarvoor test kussens hebben .Deze kunt u thuis een week uitproberen.

Dit geldt bij ons voor elk kussen die niet vervormbaar is: latex van Mahoton en Cassenz  en kussens met een nekrol van Silvana en  Tempur kussens ..

Ook in dons en en halfdons hebben we een ruime sortering, deze kunnen we desgewenst aanpassen in hoeveelheid vulling. Dan zijn er nog de synthetische vullingen, kapok en wol.

Dus als u er bij ons niet uitkomt............

 

Dekbedden

Dekbedden zijn er in vele vul materialen.

Dons voor mensen die van licht en warm houden.Wij hebben diverse in blokken gestikte dekbedden wel of niet voorzien van tussenschotten, deze zijn nooit aanpasbaar. Wij maken al meer dan 25 jaar zelf dekbedden die zijn wel aanpasbaar en navulbaar.

In alle maten van 140x200 tot 260x240  met alle tussenliggende maten .

In de maat 240/200 en 240/220 maken we ook partner dekbedden die links en rechts verschillend in warmte zijn als u toch onder een dekbed wil liggen en u heeft verschillende warmte behoeften.

We hebben ook dekbedden met wol van het Texels ras of van schapen uit Zwitserland, wildzijde, linnen, katoen en kameelhaar als vulling.

Elk met zijn specifieke eigenschappen. Deze hebben we ook nog in meerdere warmte klassen en vaak onderling combineerbaar.

Dan de synthetische dekbedden die zijn er ook in diverse kwaliteiten met " oude generatie " vullingen en de hightech uitvoeringen.

Graag adviseren wij u met een dekbed  en kussen bij de  matras en bodem die u in gebruik heeft of denkt te gaan kopen. 

 

 

Slaapkenner Damminga bezorgt o.a. in Arnhem , Nijmegen, Elst, Huissen, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Angerlo, Gendt, Lent, Apeldoorn, Oosterbeek, Heveadorp, Driel, Heteren, Rheden, Rozendaal, Velp, en in overleg in heel Nederland.