Over ons

Damminga uw specilialist in bedden en textiel sinds 1960

Bij Damminga Morgana bieden wij slaapoplossingen die gemaakt zijn voor je lichaam. Unieke producten afgestemd op jouw lichaamsprofiel. Onze adviseurs nemen de tijd voor je en inventariseren grondig je ‘slaapgedrag’ en wensen om je te begeleiden naar jouw best persoonlijke slaapoplossing te vinden. We combineren onze slaaptest met het door u gewenste comfort en natuurlijk uw beschikbare budget. Zo komen we altijd tot een betaalbaar slaapadvies op maat en tot ons doel om onze klanten fit en uitgerust wakker te laten worden! 

Nieuwe koers

Na ruim 55 jaar te zijn gevestigd in het centrum van Arnhem is het nu tijd voor een nieuwe naam én een nieuwe locatie voor al uw wensen op slaapgebied. Sinds 1 november is Damminga verhuisd naar de woonboulevard in Arnhem-Zuid. De nieuwe winkel draagt de naam: Morgana Damminga! Met de keuze voor Morgana en voor de woonboulevard kiest Nathanael Damminga voor een nieuwe koers. Wij van Morgana bieden slaapoplossingen die gemaakt zijn voor uw lichaam. 

Showroom

Onze nieuwe showroom heeft een ruime collectie aan boxsprings, ledikanten, kasten, matrassen, lattenbodems, dekbedden en bedtextiel voor u klaar hebben staan. Daarnaast kunt u ook merken vinden als Ergosleep en Tempur.  

Geschiedenis van Damminga

in 1960 begon Jacob Damminga een textiel winkel aan de Nieuwstad nummer 13. Later kreeg het zelfde pand een in-en uitgang  aan de Beekstraat nummer 23, dit pand is in 2002 gesloopt. Gebroeders Damminga begonnen in 1997 begonnen aan de Beekstraat 77  met een beddenspeciaalzaak de oude chocolade fabriek Mousset werd verbouwd tot showroom. Sinds 1 november 2016 is Damminga verhuisd naar de Woonboulavard en is de naam van Slaapkenner Damminga veranderd naar Morgana Damminga. 

Voor info kunt u ons bereiken  onder telefoonnummer 026-4425108  of anders per mail arnhem@morgana.nl.