Pocketvering matrassen

Pocketvering matrassen

Pocketvering matrassen zijn voorzien van metalen veertjes verpakt in zakjes. Op deze manier kunnen de pocketveren onafhankelijk van elkaar bewegen.Zo wordt een optimale ondersteuning gecreeerd. Dit metalen veertje kan in verschillende draad diktes worden gemaakt. Hierdoor wordt de hardheid van de matras bepaald. De keus van soepel medium of stevig en extra stevig hangt af van uw lengte en gewicht.De pocketveren worden afgedekt met drukverdeler en verschillende comfortlagen. Dit kan koudschuim, traagschuim, latex, latex, of natuurlatex zijn in combinatie met wol of wildzijde of in een non allergische afdekking. De laatste 2 lagen zorgen voor de vochtregulatie van de matras.

De pocketvering matrassen zijn goed ventilerend en geschikt voor verstelbare bed bodems .

Iedeaal voor spiralen en boxsprings.

Slaapkenner Damminga heeft een uitgebreide collectie pocketvering matrassen .

We kunnen deze in alle maten leveren, standaard maten hebben we vaak op voorraad.

Latex matrassen

De kwaliteit van latex matrassen hangt o.a. van het percentage latex en of natuurlatex dat in de matras zit.

Ook het produktie proces speelt hierbij een rol.Vaak zegt de prijs iets over de kwaliteit die u mag verwachten. Ons huismerk latex matrassen zijn voorzien van handgrepen, om matrassen te keren en te luchten. De kern is voorzien van verticale luchtkanalen, deze zorgen voor de ventilatie.

De matrassen hebben diverse zones voor schouder, taille, bekken enz. Latex matrassen lenen zich goed om op vlakke en verstelbare lattenbodems te gebruiken.

Combispring matrassen.

Dit is een matras die is opgebouwd uit koudschuim en in dit koudschuim zijn gaten geboord en deze gaten worden voorzien van metalen veren. Door verschillende draaddiktes van deze veren te gebruiken worden verschillende zones in de matrassen gemaakt. Ook bij de  combispring matrassen worden verschillende afdeklagen gebruikt. Zoals traagschuim, koudschuim en natuurlatex.

Deze matras kan op elke bodem worden gebruikt.

Koudschuim matrassen.

Ook koudschuim matrassen zijn er in vele kwaliteiten, we hebben een aantal koudschuim matrassen met een bijzonder  heerlijk ligcomfort. Deze matrassen kenmerken zich vaak dat ze wat lichter zijn in gewicht dus makkelijker te keren en draaien.

Ook deze matras kan op elke bodem.

Tempur matrassen.

Dit is een matras met een drukverlagende eigenschap. De vorm komt terug als matras niet meer wordt belast. Tempur is de eerste fabrikant die dit heeft ontwikkeld tot kussens en matrassen .

Tempur heeft unieke eigenschappen in zijn matrassen die door andere fabrikanten tot op heden niet zijn geëvenaard. Tempur is wars van pocketvering en zal dit nooit in zijn matrassen verwerken.

Veel namaak produkten worden in de volksmond Nasa en of traagschuim matrassen genoemd.

Tempur matrassen komen het best tot zijn recht op lattenbodems, zelf heeft Tempur  twee typen schotelbodems voor deze matrassen ontwikkeld. Op Tempur heeft u 15 jaar garantie !

Tempur kent 3 ligkarakters : de Original, Cloud en Sensation en elke karakter in een aantal hoogtes. Deze ligkarakters zijn ook in de Breeze uitvoering te verkrijgen. 

De Breeze uitvoering zorgt voor een betere van vocht.

 

De merken die Slaapkenner Damminga voert zijn o.a.:

Auping, Tempur, Nox, Norma, Optisleep, Polypreen en Royal Dream.