Wassen van dekbedden en slaapzakken

Dekbed reinigen? Dat kan!

Het professioneel reinigen van donzen dekbedden zullen wij ook blijven voortzetten op de nieuwe locatie. Dit is een service die Damminga uniek maakt! Door vochtverlies gedurende uw nachtrust plakken de donsveertjes samen, waardoor na verloop van tijd het isolatievermogen van uw dekbed vermindert. Door uw dekbed te laten reinigen worden de donsveertjes weer schoon, waardoor de oude veerkracht en isolatievermogen van uw dekbed herstelt. Wij wassen met water en zeep zodat de dons niet wordt aangetast, hierdoor gaat er geen volume van uw dekbed verloren!

Dekbedden reinigen

Proces: Wij wassen met water en zeep, dit tast het dons niet aan, hierdoor gaat er geen volume van uw dekbed verloren maar herstelt het zich eerder (bij een chemische reiniging wordt het donsvet wel aangetast). 

Levertijd: Uw dekbed is binnen 3 werkdagen gereinigd.

U kunt gedurende de openingstijden uw dekbed zonder afspraak brengen.

Wat wassen wij allemaal: donzen dekbedden, donzen kussens, donzen slaapzakken, synthetische dekbedden, synthetische slaapzakken en wollen dekbedden.

Prijzen dekbedden wassen: 

  • 1 persoons dekbed €18,50
  • 1 persoons vier seizoenen dekbed €29,50
  • 2 persoons dekbed €29,50
  • 2 persoons vier seizoenen dekbed €49,50
  • kussen €18,50
  • slaapzak €18,50
Veel gestelde vragen:
 

Waarom moet ik mijn dekbed laten wassen?
U verliest gedurende uw nachtrust verliest veel vocht. Een gemiddeld persoon verliest tussen een kwart en een halve liter vocht per nacht. Hierdoor plakken de donsveertjes samen, waardoor na verloop van tijd het isolatievermogen van uw dekbed vermindert. door uw dekbed te laten wassen worden de donsveertjes weer schoon waardoor de oude veerkracht en isolatievermogen van uw dekbed weer herstelt.

Kan ik ook zelf mijn donzen dekbed wassen?
Op het label staat meestal dat een donzen dekbed gewassen kan worden. Wij raden het  toch af om het dekbed zelf te wassen. Dit doen wij omdat de huishoudwasmachine een beperkt inhoud hebben. Daarnaast heeft u voor het wassen van dons speciale zeep nodig. Na het wassen van een donzen dekbed zal het ook gedroogt moeten worden. Dit kunnen veel drogers niet aan, het het advies om dekbedden te drogen met tennisballen in de droger lost het probleem vaak niet op.  Het resultaat is dat de vulling te lang nat blijft en volledig in elkaar gaat klitten. Het gevolg hiervan is dat uw dekbed zijn isolatievermogen verliest. 

Morgana Damminga

Venlosingel 21-1 

6845 JL Arnhem-Zuid (woonboulevard naast Leen Bakker)

 

maandag 13:00–17:00
dinsdag 10:00–18:00
woensdag 10:00–18:00
donderdag 10:00–21:00
vrijdag 10:00–18:00
zaterdag Gesloten
zondag 12:00–17:00