Sealy

sealy hybrid classic, plush, ultra schuim, veren, gel traagschuim, dealer theo bot holland, nederland, noord-holland,foundation,schotel,plushSEALY  WHATEVER YOU DO IN BED, SEALY SUPPORTS IT

Ultieme nachtrust met Sealy

Met Sealy geniet u van een heerlijke comfortabele nacht en wordt u uitgerust wakker. De luxe matrassen van Sealy zijn opgebouwd van uit pocketveren en halfschuim. De pocketveer in de Hybrid matrassen zijn gemaakt van Titanium de veren worden afgedekt met  een nieuw ontwikkeld schuim. Een Sealy Hybrid matras geeft u daardoor een onovertroffen ondersteuning en hebben een uitstekende ventilatie. Het Amerikaanse Sealy is een van de grootste matrassen producent ter wereld. In veel Amerikaanse hotels vindt u Sealy bedden deze blinken uit in een uitstekend comfort. Wereldwijd slapen er meer dan een 100 miljoen mensen op een Sealy matras. Voor de Nederlandse markt heeft Sealy een uniek concept van Hybrid matras en bedbodem ontwikkeld. Slaapkenner Damminga uit Anrhem (GLD) is een exclusieve dealer van de Sealy bedden, matrassen en bodems.

Hoogwaardige Sealy matrassen

Generaties Amerikanen zweren bij een betere nachtrust op een matras van Sealy. Een goede nacht is belangrijk voor uw herstel. Doordat uw nek, schouders en rug volledig worden ondersteund, worden zenuwen en spieren zo min mogelijk belast. De matrassen van Sealy zijn gemaakt van luxe hoogwaardige materialen. Het gebruik van wol, zijde en katoen zorgt voor een optimale ventilatie en voorkomt allergische reacties.  

Hybrid collectie 

De Sealy Hybrid collectie bestaat uit luxe bedden, boxsprings, matrassen en lattenbodems met een subliem comfort. Sealy belooft een betere nacht voor meer dan 130 jaar. Matrassen waar men van houdt, van een merk die men vertrouwt. De Sealy Hybrid collectie bestaat uit matrassen en lattenbodems van luxe kwaliteit. De Sealy Hybrid Plus en Sealy Hybrid Ultra hebben een samenstelling van half schuim en half veren, voor het perfecte comfort. Met een duurzaamheid van 10 jaar!

 

Voordelen Sealy Hybrid matrassen
  • Verkoelende bovenlaag via de opti cool gel memory foam (het foam voert warmte beter af dan traditioneel traagschuim)
  • Sealy heeft een garantie van 10 jaar
  • Het middengedeelte is extra verstevigd. Speciaal ter voorkoming van pijn in de onderrug.
  • Matras comfort is stabiel. De veer stabiliseert uw bewegingen en de bewegingen van uw partner.
  • Extra verstevigde zijkant. Matras zakt niet in.
  • Elastische tijk, voor meer comfort voor uw  lichaam, de tijk springt weer in haar oorspronkelijke staat.
  • Zeer goede individuele ondersteuning  door Titanium veer

 

sealy hybrid classic, plush, ultra, matras,foam, spring en  drukverlagend gel,amerikaans slaapcomfort,hotel,drukverlagend, 1000.000 mensen MATRASSEN

 

 

Sealy hybrid classic matras, drukverlagend , amerikaans, groot bed, foundation, onderbed.jdealer bot slapen, zwaag hoorn.
Matras Sealy Hybrid Classic
Comfortabel Sealy  matras afgedekt met gel traagschuim matrashoogte 29 cm.


Matras Sealy Hybrid Plush
Deze Sealy matras wordt afegdekt met gel traagschuim voorzien van extra laag visco schuim matrashoogte 32 cm.


Matras Sealy Hybrid Ultra Plush
Matras wordt afgedekt met gel traagschuim voorzien van extra verkoelende Visco schuim matrashoogte 34 cm.

 

sealy hybrid classic, plush, ultra, matras,foam, spring en  drukverlagend gel,amerikaans slaapcomfort,hotel,drukverlagend, 1000.000 mensen BEDBODEMS

 

 

Sealy Hybrid elektrisch verstelbare bedbodem:
De SEALY Hybrid bedbodem is gemaakt van een gelakt stalen frame met schotelveren.

Sealy Hybrid Foundation vlak:
Uw Sealy matras komt helemaal tot zijn recht in de met bijpassende stof beklede houten foundation met afgeronde hoeken. De foundation heeft een houten bodem voorzien van hardhouten latten en wordt gemaakt in een grijze gewatteerde stof.

 

 

 

 

 

sealy boxspring,foundation met hoofdbord ,knopen, dots,stof,dark grey,goed slapen, matras ultra hybride,theo bot zwaag

 

Advies

Wat het juiste type matras is kan bij ieder mens verschillen. Voor de juiste keuze Sealy matras raden wij u dan ook aan om naar de winkel in het centrum van Arnhem te komen en zelf de verschillen te ervaren. Laat u daarnaast adviseren door onze slaapadviseurs en neem alle tijd die u nodig heeft om de juiste keuze te kunnen maken. 

Sealy What ever you do in bed sealy supports it, dealer theo bot zwaag,hybrid matras classic,plush, ultra,foundation, schotel, bedbodem,elektrisch verstelbaar,theo bot, hoorn