Tempur

Tempur materiaal

Tempur is een visco-elastisch en temperatuurgevoelig materiaal. Tempur heeft een open celstructuur hierdoor kan het materiaal zich vormen naar de contouren van uw lichaam. Gewoon schuim heeft een onregelmatige celstructuur dat samengedrukt wordt als er gewicht op komt. TEMPUR matrassen bevatten talloze open cellen die ondersteunen waar dat nodig is en zonder tegendruk. Wanneer Tempur niet beslapen wordt, komt het materiaal altijd weer terug in haar originele vorm.

Unieke formule

Het TEMPUR materiaal wordt uitsluitend in de fabrieken van ons bedrijf gemaakt en gebruikt in onze producten. De exacte formule is slechts bij een handvol mensen bekend.

Drukverdeling

De TEMPUR matrassen vormen zich, onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht, naar de contouren van het lichaam. Het gewicht en de beweging van uw lichaam worden perfect geabsorbeerd en gelijkmatig verdeeld, zodat pijnlijke drukpunten worden gereduceerd. Hierdoor vermindert de neiging om te gaan draaien tijdens de nacht in de zoektocht naar een comfortabele, pijnloze slaaphouding.

Vertrouwde resultaten en uitmuntende kwaliteit

De producten van TEMPUR worden wereldwijd herkend en aangeschaft door ziekenhuizen, verpleeghuizen en slaapcentra voor het comfort en de ondersteuning die het aan het lichaam biedt.

Vele tevreden gebruikers weten ons te melden dat TEMPUR onder andere erg geschikt is voor mensen met rug-, nek- en/of gewrichtsproblemen. TEMPUR heeft dan ook de hoogste kwaliteitsnormen gepaard met een uitgebreide garantie!

 

Producten van TEMPUR

Bedden

Matrassen 

Bedbodems

Hoofdkussens 

Comfortproducten

 

Ervaringen van klanten

Bekijk hier de video's over de ervaringen van klanten die op tempur slapen.

Advies

Wat het juiste type matras is kan bij ieder mens verschillen. Voor de juiste keuze Sealy matras raden wij u dan ook aan om naar de winkel in het centrum van Arnhem te komen en zelf de verschillen te ervaren. Laat u daarnaast adviseren door onze slaapadviseurs en neem alle tijd die u nodig heeft om de juiste keuze te kunnen maken. 

 

Meer informatie over Tempur

Tempur actie: Bekijk hier de huidige actie van tempur