Schotelbodem Electrisch Tempur Premium Flex 2000

Schotelbodem Electrisch Tempur Premium Flex 2000

  • Instelbaar: individueel instelbare schotels
  • Extra ventilatie door honingraatvorm 
  • Optie: Matrasbeugels
  • Model: Premium flex 500
  • Type: schotelbodem
  • Uitvoering: vlak
  • Pootset: excl. poten
  • Garantie: 10 jaar

Deze niet verstelbare bedbodem heeft dezelfde eigenschappen als de Premium 500 maar is uitgevoerd in stijlvol zilver en grijs. De schotels zijn bovendien per stuk,door te draaien, in te stellen op stevigheid. Combineer een bedbodem van hoge kwaliteit met uw TEMPUR® matras om ten volle te kunnen genieten van het uitstekende comfort en de ondersteuning die TEMPUR® biedt.

Wees de eerste om dit product te beoordelen

€ 1.349,00

* Vereiste velden

€ 1.349,00

Productbeschrijving van "Schotelbodem Electrisch Tempur Premium Flex 2000"

Electrisch verstelbare schotelbodem

De Tempur Premium Flex 2000 is een electrisch verstelbare schotelbodem met 2 motoren voor het hoofd- en het voeteinde. De licht  maar duurzame constructie biedt optimale ondersteuning aan uw TEMPUR matras. Deze bedbodem is uit te breiden met een massageset en LED verlichting. Alle TEMPUR® Bedbodems kunnen worden geplaatst in een bestaande bedombouw of ze kunnen worden gekocht in een combinatie met verschillende soorten poten om ze zonder ombouw of hoofdbord te gebruiken.

Flexibele schotels met verschillende zones

De TEMPUR Premium Flex schotelbodems zijn voorzien van individueel instelbare schotels, die zorgen voor een persoonlijke afstemming op uw lichaam. U kunt de schotels eenvoudig draaien om de stijfheid in te stellen naar uw persoonlijke wensen. Bovendien bieden de flexibele schotels comfortabele ondersteuning. De schotel kan zich voegen aan de vormen van uw lichaam. Dankzij vorm van de schotels biedt deze schotelbodem extra ventilatie.

De TEMPUR Flex schotelbodems zijn verdeeld in vier zones, waarbinnen de flexibele schotels hun verschillende mate van stijfheid hebben.

Hoofdzone: De flexibele schotels zijn steviger en leveren extra ondersteuning. De extra verstevingslatten bij het hoofd- en voeteneind zorgen voor een stevige bedbodem.

Schouderzone: Voor dit gevoelige gebied van het lichaam zijn de flexibele schotels zachter. De oranje schouderzone bevat een extra veerelement wat zorgt voor meer comfort.

Rugzone: Door de individuele instelbaarheid van de flexibele schotels kunt u de stevigheid naar eigen wens instellen. Voor deze zone adviseren wij een gemiddeld niveau van stevigheid.

Voetzone: Stevige, ondersteunende flexibele schotels worden gebruikt in dit gebied. Door de individuele instelbaarheid van de schotels kunt u de stevigheid naar eigen wens instellen. Voor deze zone adviseren wij een stevige afstelling.

 

Electrische schotelbodem accessoires

De TEMPUR® Premium Flex bedbodems zijn uit te breiden met de volgende accessoires:

Draadloze afstandsbediening: De Premium Flex 2000 bedbodem is standaard uitgerust met een draadloze afstandsbediening. Bij gebruik van een massageset en LED strips dient een vervangende afstandsbediening en controlbox besteld te worden.

LED verlichting: De Premium Flex 2000 bedbodem kan worden uitgebreid met LED strips. Deze LED strips kunt u in verschillende kleuren instellen. Deze verlichting dient apart te worden bij besteld.

Matrasbeugels: Om te voorkomen dat de matras verschuift wanneer u op het matras ligt, raden wij aan om matrashouders te gebruiken. Één set bevat 6 stuks die u kunt bevestigen aan het voeteneinde en aan de buitenzijde van de bedbodem. Deze set is alleen in de kleur chroom verkrijgbaar.

Poten: U kunt kiezen uit verschillende soorten potensets: zwart, design silver, chroom en beuken. Deze potensets zijn uit te breiden met een verbindingsset en een verstevigingspotenset. De verbindingsset kan worden gebruikt bij een dubbele combinatie, waarbij één verbindingsset één potenset vervangt. Voor meer ondersteuning kunt u gebruik maken van de verstevigingspotenset. Alle potensets zijn in diverse hoogtes verkrijgbaar. M.u.v. de design silver.

Schotelbodem garantie

De TEMPUR Flex schotelbodems hebben een garantietermijn van 10 jaar en 2 jaar voor de elektrische onderdelen. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd op tempur.nl 

Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt: Schotelbodem Electrisch Tempur Premium Flex 2000

Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt: Schotelbodem Electrisch Tempur Premium Flex 2000