Afspraak inplannen

Voor het maken van een afspraak heb je keuze uit de volgende mogelijkheden. Maak een keuze wat voor afspraak je wil maken en plan deze in aan de hand van het afspraakformulier.

Afspraak gratis slaaptest

Binnen 8 minuten wordt jouw lichaamsprofiel gemeten en ervaar je welk bed het beste bij jou past. Vul het formulier in om een afspraak te maken voor de gratis slaaptest bij Morgana Damminga en ontvang duidelijk advies van een van onze specialisten. Klik hier voor meer informatie over de slaaptest.

Afspraak met een slaapspecialist

Een slaapspecialist inventariseert je wensen aan de hand van een persoonlijke gesprek. De slaapspecialist zal een paar korte vragen stellen om zo inzicht te krijgen in jouw slaapgewoontes, wensen en eventuele fysieke klachten. Vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak met een slaapspecialist te maken. En ontvang duidelijk advies van een van onze specialisten.

Morgana34

Afspraak kastspecialist

Met behulp  een 3D tekenprogramma kunnen wij verschillende oplossingen schuifdeur, zweefdeur en draaideeurkasten. Ook voor inloop kasten kunt u bij ons terecht. Vul het formulier in om een afspraak te maken voor de gratis 3-D ontwerp en ontvang duidelijk advies van een van onze specialisten. Voor meer informatie over Morgana kasten op maat klik hier.

3-d ontwerp slaapkamer kasten

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht


Reserveringsoverzicht