Afspraak inplannen

Voor het maken van een afspraak heeft u keuze uit de volgende mogelijkheden. Maak een keuze wat voor afspraak u wilt maken en plan deze in aan de hand van het afspraakformulier.

Afspraak met een specialist

Een slaapspecialist inventariseert uw wensen aan de hand van een persoonlijke gesprek. De slaapspecialist zal een paar korte vragen stellen om zo inzicht te krijgen in uw slaapgewoontes, wensen en eventuele fysieke klachten. Vul het formulier in om een afspraak te maken voor vrijblijvende afspraak met een slaapspecialist en ontvang duidelijk advies van een van onze specialisten.
Morgana34

Check-up afspraak

Met behulp van een duidelijke, transparante lijst testen wij je huidige bed op alle verschillende facetten die invloed hebben op een goede nachtrust. Vul het formulier in om een afspraak te maken voor de gratis check-up serivce en ontvang duidelijk advies van een van onze specialisten.

Slaaptest afspraak

Binnen 8 minuten wordt jouw lichaamsprofiel gemeten en ervaar je welk bed het beste bij jou past. Vul het formulier in om een afspraak te maken voor de gratis  slaaptest bij Morgana Damminga en ontvang duidelijk advies van een van onze specialisten.

Uw gegevens

Velden met * zijn verplicht


Reserveringsoverzicht