Hoog/Laag

Toon categorieën

Enig resultaat

Toon categorieën

Enig resultaat

Hoog/Laag

Hoog-laag bedbodems

Hoog-laag bedbodems zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er hoog-laag boxsprings en lattenbodems. Deze comfort boxsprings zien er uit als een normale boxspring, echter kunt de zowel hoog-laag als het hoofd- en het voeteneinde elektrisch verstellen. Daarnaast zijn er ook hoog-lag lattenbodems. Deze elektrisch verstelbare lattenbodems zijn eenvoudig te monteren in een ledikant/bedombouw.

Elektrisch verstelbare hoog-Laag boxspring

De comfort boxspring van Ergosleep zijn voorzien van diverse verstel opties en zijn buitengewoon handig wanneer verzorging thuis nodig is. Daarnaast zijn de verstellingen ook ideaal voor tv kijken of om een boek te lezen. Tevens is de hoog-laag boxspring te kantelen. Deze verstelmogelijkheid is ideaal voor mensen die last hebben een maagklepje die slecht sluit. (reflux verstelling). Door de geprofileerde bodem biedt de ergosleep comfort boxpring uitmuntende ondersteuning. In een Ergosleep comfort boxspring slaapt u comfortabel en bent u  thuis van alle gemakken voorzien.

Elektrisch verstelbare hoog-laag Lattenbodem

Hoog-laag Lattenbodems worden ook wel ‘verpleegbodems’ genoemd. Deze lattenbodems kunnen zowel heeft in hoogte elektrisch verstellen als het hoofd-en  voeten einde elektrisch verstellen. Deze hoog-laag lattenbodems zijn voorzien van 3 spanningsvrije motoren met noodstroomvoorziening. U kunt deze hoog-laag lattenbodem in uw bestaande ledikant plaatsen.