Bella Donna

Toon categorieën

Toont alle 8 resultaten

bella donna logo

Bella Donna

Bella Donna is een merk bedtextiel. Die al 75 jaar gemaakt worden door een Duits bedrijf. Bella Donna heeft niet alleen hoeslakens, maar ook moltons, zomerdekens, kussenslopen en kussenmoltons.

Deze kwaliteit wil je voelen! Zodra je dit gewend bent, wil je nooit meer anders!

Bella Donna Hoeslaken

De Bella Donna hoeslaken gemaakt van zeer hoge kwaliteit jersey katoen. Deze unieke hoeslakens voelen bijzonder zacht aan, zijn elegant en onderdoorzichtig. Bij Bella Donna worden de beste lange katoen vezeldraden gebruikt. De fijnmazige breisels geeft dit hoeslaken ene uniform oppervlak. Door de perfecte pasvorm, passen deze hoeslakens om ieder matras. Daarnaast zijn ze door het stretch materiaal rimpelvrij. De Aloë Vera finisch van de hoeslaken maken dit hoeslaken extra zacht. Rondom zijn de hoeslakens voorzien van een sterke elastische band.

De 54 stralende kleuren zorgen ervoor dat er altijd wel één past in jouw slaapkamer. De hoeslakens zijn geschikt voor matrashoogtes van 10 cm, 30 cm of 45 cm. Daarnaast is het ook mogelijk om 1 of 2 splitten in het hoeslaken te laten maken. Zodat je ook voor elektrisch verstelbare bedden één groot hoeslaken kan gebruiken.

Voor de juiste maat is het van belang dat je niet alle maten (de lengte, breedte en hoogte) op het maximale koopt. Vraag een van onze specialisten voor de juiste maat!.

Bella Donna Jersey slopen

Deze slopen zijn van een uniek zware kwaliteit. De slopen zijn onderdoorzichtig en verkrijgbaar in 27 intense kleuren. Ook deze slopen hebben een Aloë Vera finish, die zorgt voor een zijde zacht gevoel. De kussenslopen hebben een hoogwaardige rits. De rits is verborgen in de sloop gestikt. Hierdoor trekt het geen aandacht en stoort het niet het hoofd tijdens de slaap.

Bella Donna Clima molton en moltonsloop

De Clima molton is gemaatk van 82% Tencel™ Lyocell, 16% polyester en 2% elastan. Deze molton heeft 100% Tencel op de badstof kant, dit is het ligoppervlak. Tencel zorgt voor een warmte en vochtregulatie en biedt natuurlijke hygiëne. Lyocell is biologisch volledig afbreekbaar, het is een duurzam product gemaakt van hout. Deze molton is perfect voor mensen die het snel warm hebben in bed en/ of veel transpireren. Tot slot heeft deze molton een perfecte pasvorm voor om je matras.

Deze molton is verkrijgbaar in alle maten voor matras hoogtes van 10 cm, 30 cm tot 45 cm.

De Bella Donna Clima is ook verkrijgbaar als moltonsloop. Deze moltonsloop zorgt voor een verkoelend gevoel aan het hoofd en de nek.

Bella Donna Edel molton

Deze Edel molton is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit katoen met polyster en elastan. Deze molton heeft een hoog absorbatie vermogen een is knuffelbaar zacht door de katoen stapel. Deze katoenen stapel zijn gebreide lussen die open zijn gesneden aan de bovenzijde. Dit creëert een knuffelbaar oppervlak. De stapel van veel katoenvezels zorgt voor een hoger vochtabsorberend vermogen. Verder is de molton temperatuur regulerend en heeft de molton een perfecte pasvorm.

Deze molton is verkrijgbaar in alle maten voor matras hoogtes van 10 cm, 30 cm tot 45 cm.

Onderhoud van het Bella Donna hoeslakens en moltons

Voor gebruik altijd eerst wassen. Dit is zowel hygienischer als dat de pasvorm beter wordt. Dit komt door de unieke krimp die hoort bij dit product.

Bella Donna Zomerdeken

De zomerdeken van Bella Donna is gemaakt van katoen met TENCEL™ Lyocell. Deze zomerdeken is niet alleen een eyecatcher in de slaapkamer, maar voelt ook koel aan. Door het frisse toedekgevoel is deze deken ideaal voor de warme nachten van het jaar.

De donkere zijde van de deken is gemaakt van Tencel. Dit is een 100% natuurlijke cellulosevezel. Deze vezel heeft als eigenschap warmte en  vocht te absorberen en af te geven aan de omgeving. Daarnaast wordt de vorming van geuren en bacteriën geremd. Het hoogwaardige katoen van deze deken geeft het een knuffelig welzijn.

Deze deken heeft een licht en soepel weefsel, heeft een uniek klimaatconcept. Daarnaast is deze deken hoogwaardig jacquard-jersey gestikt en verkrijgbaar in 6 prachtige kleuren en 2 verschillende maten. 150×220 en 220×260 cm.