Winkelmand

Boxsprings

Bekijk onze ruime collectie boxsprings. Onze boxsprings zijn in verschillende maten in zowel vlak, elektrisch verstelbaar als deelbaar te verkrijgen. Je kunt bij Morgana Damminga kiezen uit een ruime selectie hoofdborden, voetborden, stoffen, poten en kleuren. Je kunt je boxsoring helemaal naar eigen stijl samenstellen, bijna alles is mogelijk! Wij helpen je graag naar jouw best persoonlijke boxspring rekening houdend met jouw wensen, behoeftes en investering!

Morgana SZ 2000 serie

               vanaf € 1922,-

De SZ 2000 boxspring is voorzien van 7 Sync Support zones die je lichaam beter ondersteund. De SZ 2100 kan worden samengesteld naar jouw persoonlijke smaak zowel vlak als elektrisch verstelbaar.

Morgana SZ 6000 serie

               vanaf € 3713,-

De SZ 6100 boxspring is voorzien van 7 Sync Support zones met daarbij een geprofileerde schouderzone. De SZ 6100 kan worden samengesteld naar jouw persoonlijke smaak zowel vlak als elektrisch verstelbaar.

 • Minder druk op de schouders door geprofileerde schouderzone
 • Veel hoofdborden, stoffen en kleuren mogelijk

Ergosleep BS1

         vanaf € 4988,-

De BS1 is een geprofileerde boxspring met ingebouwd profiel voor schouder, taille en heupen. Samen met de juiste matras, geadviseerd door de meting zal de BS1 voor een ongekend goed ligcomfort zorgen. De BS1 is zowel vlak -als elektrisch verstelbaar leverbaar en helemaal naar je eigen smaak samen te stellen.

 • Veel mogelijkheden om naar eigen smaak samen te stellen
 • Geprofileerde ondersteuning
 • Keuze uit mooie premium stoffen

Ergosleep BS3

vanaf €6088 ,-

De luxe BS3 boxspring heeft naast de zonering ook nog 5 instelbare geprofileerde zones in de rompzone. De BS3 is daardoor nog persoonlijker in te stellen volgens je Slaap-DNA. De BS3 is zowel vlak -als elektrisch verstelbaar leverbaar.

 • Thermisch geharde pocketveren
 • Zeer comfortabele boxspring
 • 5-voudig instelbare profilering

Ergosleep BS4

          vanaf € 7188,-

De unieke BS4 is volledig instelbaar volgens je Slaap-DNA. Hiermee biedt de BS4 voor iedereen de perfecte persoonlijke ondersteuning. De BS4 heeft thermisch geharde pocketveren en is er in een vlakke -en 3 elektrische varianten.

 • Volledig instelbaar en her-instelbaar voor de perfecte ondersteuning
 • 9-voudig instelbare profilering
 • De top in ondersteuning en comfort

Ergosleep Comfortlift

 vanaf € 8688,-

De Ergosleep comfort lift is een geprofileerde boxspring met ingebouwd profiel voor schouder, taille en heupen.

 • Elektrisch verstelbaar rug en been gedeelte
 • Hoog-laag en kantelbaar
 • Te combineren met vlak, elektrisch verstelbaar

Onze boxsprings in Arnhem

Met onze boxsprings in Arnhem zorgen wij ervoor dat u heerlijk uitgerust wakker wordt op een goed matras. Bij een boxspring bestaat het matras uit meerdere lagen. Die lagen zorgen er samen voor dat u heerlijk ontspannen in slaap valt. Daarnaast biedt een boxspring een goede ondersteuning voor het lichaam. Een goed ventilerende boxspring zorgt dan weer voor een goede, frisse en gezonde nachtrust. Onze boxsprings in Arnhem bieden u de kwaliteit en het ultieme comfort waar u naar op zoek bent! Maak gerust een afspraak met onze slaapexperts. Zij geven u advies over de juiste boxspring. 

Een boxspring kopen in Arnhem

Overweegt u om een boxspring te kopen in Arnhem? Wij helpen u graag met kiezen. Een goed bed is namelijk essentieel om de dag uitgerust te kunnen beginnen. Bij ons heeft u de keuze om hoge kwaliteit boxsprings te kopen. Onze boxsprings zijn comfortabel en veelzijdig. Door ons ruime assortiment zit er altijd voor ieder wat wils bij. Liever een complete boxspringset kopen? Dat kan ook bij ons. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden en voorzien we u van professioneel advies over bijvoorbeeld een boxspring of topper.

Bij het samenstellen van de perfecte boxspring, heeft u de ruime keuze uit verschillende maten, uitvoeringen, kleuren en mate van comfort. Om de gewenste boxspring te kopen, kom dan snel langs in onze winkel en wij geven advies over welke boxspring het beste bij u past. Vervolgens bezorgen en monteren wij het snel bij u thuis. Bij ons kunt u rekenen op comfort op meerdere niveaus.

Advies voor het kopen van een boxspring in Arnhem

Een boxspring moet comfortabel liggen en een goede ondersteuning bieden, om lekker te kunnen slapen en uitgerust wakker te worden. Een boxspring moet ook goed ventileren en isoleren. De boxspring bestaat uit een houten of metalen frame, waarop de pocketveren of bonellveren zijn geplaatst. Boven op de box wordt een matras gelegd. Boxsprings kunnen in verschillende maten geleverd worden, zowel de lente maat als breedte maat kan variëren. Bekijk gerust ons assortiment online of in onze winkel.

Een boxspring die bij jouw past

Het merk Ergosleep heeft boxsprings die in ondersteuning af te stemmen zijn op uw lichaam. Omdat het lichaam niet recht is en iedereen een andere bouw heeft, ziet voor iedereen de ideale ondersteuning er anders uit. Hoe dit er voor u uitziet kunnen wij meten met behulp van de slaaptest. Doe de gratis slaaptest bij ons in de winkel en ervaar wat een aangepaste ondersteuning voor u kan betekenen. 

Wat is een boxspring?

Eigenlijk is de echt goede benaming voor een boxspring een ‘boxspring-combinatie’. De boxspring is namelijk alleen de bedbodem. Een boxspring-combinatie bestaat uit een gestoffeerde box op pootjes, een pocketvering matras, en eventueel een topper. Het onderstel bestaat uit een gestoffeerde box van hout, met daarin een metalen frame met poten en pocketvering. Daarop komt een matras. Dit kan een gewoon matras zijn of een gestoffeerd matras. In combinatie met een gestoffeerd matras komt er nog een topmatras op te liggen. Boxspring is vaak uitgerust met een hoofdbord en en eventueel een voetbord. Hoofdborden, pootjes en stoffering is in eindeloze variaties en prijsklassen leverbaar. Bekijk gerust ons assortiment aan bedden en boxsprings.

Waarom een boxspring?

Consumenten vinden het uiterlijk van een boxspring-combinatie aantrekkelijk. De combinatie van een pocketveringsmatras op een verende bodem ligt comfortabel. Een boxspring heeft een wat hogere instap dan andere bedden. Boxsprings worden vaak in hotels gebruikt waardoor men een boxspring associeert met vakantie. Een boxspring-combinatie heeft enkele kenmerken die sommige mensen erg prettig vinden. Zoals:

 • Een boxspring heeft een hogere instap dan een ledikant.
 • Door de vele mogelijkheden in kleuren en materiaal van de bekleding is een boxspring-combinatie makkelijk aan te passen aan het slaapkamerinterieur.
 • Door de open constructie van veren ventileert een boxspring-combinatie goed.

Welke matras is het beste op een boxspring?

In principe adviseren wij altijd een pocketveringsmatras op een boxspring onderstel. Alle pocketverings matrassen uit onze collectie zijn geschikt voor op een boxspring-onderstel.

Scandinavische boxspring:

Hier wordt het matras mee gestoffeerd met de box en daarover heen wordt een topdekmatras gelegd. Een topdekmatras zorgt voor meer comfort, u voelt de naad niet tussen de twee matrassen en het is gebruiksvriendelijker. U maakt nu alleen het topdekmatras op en niet het matras. Voor een topdekmatras kiest u materiaal wat het beste bij u past. Een topdekmatras kan van latex, traagschuim, koudschuim of mini pocketveren zijn.

Elektrische verstelbare boxspring:

Bij een elektrische boxspring kan het hoofdeind en voeteneind worden versteld, door middel van een afstandsbediening met kabel verbinding of radio grafische bediening. Een verstelbare boxspring is ideaal voor personen die in bed naar de televisie willen kijken , een boek willen lezen in bed of een ontbijtje op bed willen hebben. Ook voor iemand met medische klachten is een verstelbare boxspring een uitkomst. U kunt het hoofdeind omhoog zetten, zodat u makkelijker uw bed uit komt.

Merk boxspring

Bij Morgana Damminga bieden wij boxsprings aan van verschillende merken. In onze winkel vindt u in ieder geval boxsprings van de merken: Ergosleep, TEMPUR, en Morgana.

Morgana Damminga bezorgd boxsprings o.a. in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Velp, Rheden, Elst, Huissen, Lent, Gendt, Oosterbeek, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Wolfheze, Heveadorp, Oosterbeek, Rheden, Renkum en op verzoek in heel Nederland.

0