Uncategorized

Intoductie gepersonaliseerde X – Y matrassen Ergosleep®

Ergosleep® is er in geslaagd de unieke ondersteuning van elke slaper nog verder te perfectioneren door, naast het inbouwen van het SLAAP-DNA® in de bedbodem, ook de matrasopbouw te personaliseren.
De ondersteuning van Ergosleep® bestaat uit 3 elementen die elkaar aanvullen/versterken.
1. Het SLAAP-DNA® (wat zij- en rugprofiel gemeenschappelijk hebben) wordt in de bodem (lattenbodem of boxspring) als basisondersteuning ingesteld.
2. De Ergosleep® ondersteuning wordt tijdens het slapen verder afgestemd op de verschillende slaaphoudingen door de veerkracht van de flexibele latten en ophangingen van de lattenbodem of de veren van de boxspring.
3. De comfortzones van de matras zorgen ten slotte voor de fijnafstemming aan het lichaamsprofiel van elke slaper.
Precies in dit 3de ondersteuningselement, op matrasniveau, zet Ergosleep® nu nog een belangrijke/beslissende stap voorwaarts in het personaliseren van uw ondersteuning.
Op basis van diepgaand onderzoek* stemt Ergosleep® de zonering en het comfort van uw matras verder af op uw persoonlijke lichaamsbouw. De Ergosleep® matrassen zijn vanaf nu namelijk verkrijgbaar in 6 verschillende ondersteuningstypes.

P650 ergosleep

Uw ondersteuningstype wordt berekend vanuit uw persoonlijk SLAAP-DNA® en is samengesteld uit twee elementen.
• Een correcte zonering van uw matras: Waar dient ruimte voorzien te worden voor uw schouders en heupen, en vooral heeft u al dan niet behoefte aan een extra lendenaccentuering?
• Een passende flexibiliteit van uw matras: Welke mate van tegendruk dient de matras in de diverse zones te hebben om
o een op uw lichaam afgestemd comfort te bieden en
o om een optimaal gebruik van het in de bodem ingebouwde SLAAP-DNA® te verzekeren.

Bij de bepaling van uw SLAAP-DNA® wordt voortaan dus ook nagegaan welk ondersteuningstype er het beste bij aansluit. Uw persoonlijke ondersteuningscode wordt vermeld op uw SLAAP-DNA®-fiche.

XP en Yp geven aan welk zoneringstype voor u geschikt is.
F1-F2-F3 staan voor de flexibiliteitstypes.
De type-indicator (blauwe ovaal) geeft weer wat uw ideale ondersteuningsprofiel is. Indien uw type-indicator zich op de grens van twee flexibiliteitstypes bevindt kunt u gerust uw persoonlijke voorkeur voor één van beide volgen. Beide zullen nl. voldoen aan wat uw lichaam verlangt.
Uw ondersteuningstype vindt u vervolgens terug in de diverse matrassen van het Ergosleep® assortiment.

* Twee onderzoeken liggen aan de basis van hogervermelde evolutie:
– een diepgaande analyse van de vele tienduizenden SLAAP-DNA® -metingen en
– de data uit een grootschalige meetcampagne (Smarfit i.s.m. Hogent) waarbij van meer dan 500 mensen een gedetailleerd 3D-computermodel van elk individueel lichaamsprofiel werd gescand.

 

Bent u benieuwd welk matras het beste bij u past? >>Maak een afspraak voor de gratis slaaptest. 

>>Bekijk hier de nieuwe ergosleep matrassen