Winkelmand

Gratis 3D ontwerp

Bij ons in de winkel bij Morgana Damminga is het mogelijk om een kast volledig op maat te maken en inpassen. Zo kunnen wij voor iedere ruimte een passende oplossing bieden. Wij kunnen verschillende soorten kasten op maat laten maken. Denk hierbij aan: linnenkasten, schuifdeurkasten, draaideurkasten en inloopkasten. Tevens kunnen wij complete slaapkamers inrichten, hierbij kunnen de kasten en bedden op elkaar worden afgestemd.

Bent u benieuwd naar de passende oplossing die wij jou kunnen bieden? Maak een afspraak voor duidelijk advies van een van onze specialisten en een gratis 3D ontwerp.

Een kast op maat voor elke plek in huis

Een kast op maat biedt vele mogelijkheden. Voor lastige plekken in huis kan een kast op maat worden ontworpen. Bijvoorbeeld onder de trap, een schuindak of over de gehele breedte van muur. Daarnaast is een kast op maat ontwerpen perfect voor een inbouw kast.

Kledingkast op maat

Bij een kast op maat ontwerp je deze zelf, dit biedt vele mogelijkheden en creativiteit. Maak de kast volledig met eigen inzichten en jou smaak. Je bepaald tenslotte alles zelf, van uitsraling, tot deuren tot de indeling.

Met behulp van een 3D tekenprogramma kunnen wij verschillende kasten ontwerpen en kan jij direct zien hoe de kast eruit komt te zien.

Je hebt al een kast op maat vanaf €2500,-

0