Winkelmand

Mintjens

Een team van talentvolle meubelmakers vertalen de creatieve ontwerpen en steken elke dag de handen uit de mouwen. Zij gaan enerzijds aan de slag met  hoogtechnologische machines en anderzijds waken zij met oog voor detail dat alle ontwerpen met precisie worden uitgevoerd. Anderzijds komt er nog heel wat mankracht en handarbeid aan te pas om een volledig meubel tot in de puntjes af te werken.

Mintjens Slaapkamer

100% Duurzaam

Respect voor de natuur staat centraal. Bij Mintjens geven ze niet alleen om onze producten maar om het volledige productieproces. Daarom zijn ze wat de materiaalkeuze betreft erg kieskeurig. Zo is het hout zorgvuldig geselecteerd en enkel afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en de gebruikte oliën en lakken voldoen aan de allerstrengste normen. Daarnaast gebeurt onze volledige productie met hernieuwbare energie.

Meer dan 90% van de productie van Mintjens gebeurt in België, de overige 10% gebeurt in andere Europese landen. Hiermee zijn de goede kwaliteit en werkomstandigheden te garanderen. Dit doet Mintjens omdat ze goede ethische waarden en normen belangrijker vinden dan uit te wijken naar lageloonlanden.

Passie voor Hout

Vanaf de eerste ruwe schets op papier tot aan de levering van het afgewerkte meubelstuk werken er meer dan 170 mensen met een passie voor hout en interieur. De medewerkers van Mintjens leggen dag in dag uit hun hart en ziel in het maken van deze eikenhouten topproducten.

Mintjens bij Morgana Damminga in Arnhem

Arnhem ligt heel centraal en is gemakkelijk te bereiken vanuit Nijmegen, Huissen, Velp, Ede, Elst, Oosterbeek, Driel, Oosterhout en Bemmel. Wanneer u uit Apeldoorn, Zutphen, Wageningen of Tiel komt, is het naar Morgana Damminga slechts 30 minuten rijden met de auto.

Kom dus snel langs, zodat u overtuigd kan worden van de Mintjens slaapkamer collectie. Wij bezorgen de Mintjens slaapkamer collectie door heel Nederland. In het hart van Gelderland direct langs de A325, vindt u onze grote showroom met meer dan 1000m2 aan verschillende hoofdkussens, bedden en boxsprings. In de provincie Gelderland is er geen vergelijkbare beddenspecialist. Bij Morgana Damminga kunt u de beste merken zien en ervaren.

0