Micro-Tech by TEMPUR

Voor degenen die op zoek zijn naar een matras die goed ondersteunt en zich aanpast aan het lichaam, dan is de Micro-Tech by TEMPUR een goede oplossing. Het TEMPUR-materiaal past zich aan op uw postuur, zodat de drukpunten van uw lichaam ontlast worden en u zich beter kan ontspannen.  De reactieve pocketveren voegen langdurige ondersteuning toe en reageren op uw bewegingen. Kies één van de drie modellen om elke ochtend fit en uitgerust wakker te worden.

Micro-Tech by TEMPUR is ontworpen door de beste Deense ontwerpers en ingenieurs. Hier komen de beste slaaptechnologieën en het Scandinavisch design bij elkaar. De Micro-Tech boxsprings zijn geheel naar eigen stijl samen te stellen met behulp van de trendy hoofdborden en poten in verschillende kleuren.

MICRO-TECH ASSORTIMENT

Micro-Tech
Boxsprings
 • Boxsprings
 • Matrassen
VLAK OF ELEKTRISCH VERSTELBAAR

Micro-Tech by TEMPUR

Over de Micro-Tech boxspring

De boxspring van Micro-Tech is uitgerust met een pocketvering interieur. Standaard zijn de elektrisch verstelbare boxsprings uitgerust met een draadloze afstandsbediening. Bij de Micro-Tech bedden is uitstapverlichting optioneel.

Voordelen van de Micro-Tech by TEMPUR

 • Eenvoudige draadloze afstandsbediening
 • 90 dagen omruilgarantie
 • 10 jaar volledige garantie op matrassen
 • 10 jaar garantie op boxsprings
 • 2 jaar garantie op motoren
 • Authentiek TEMPUR Original materiaal
 • Sterke en bewezen bouwkwaliteit
 • Snelle levertijden: binnen 14 dagen*

Micro-Tech matrassen

De Micro-Tech Hybrid matrascollectie bevat de perfecte combinatie tussen duurzame pocketveren en geavanceerd TEMPUR materiaal om u een geweldige nachtrust te bieden. Micro-Tech heeft 3 verschillende uitvoeringen in het assortiment met elk een eigen uniek gevoel. Allemaal zijn ze ontworpen om zich perfect aan uw lichaam aan te passen.

 1. Micro-Tech 20cm:
  Voor een stevig gevoel
 2. Micro-Tech 22cm:
  Voor een medium gevoel
 3. Micro-Tech 24cm:
  Voor een soft gevoel
MORGANA DAMMINGA OFFICIAL DEALER MICRO-TECH BY TEMPUR

Micro-Tech Gelderland

TEMPUR gelderland

Waarom koopt u uw Micro-Tech boxspring bij Morgana Damminga?

Heel simpel, wij geven 90 dagen slaapgarantie. Bij ons zijn voldoende gratis parkeerplaatsen en wij werken met ervaren montage experts. Arnhem ligt heel centraal in Gelderland en is gemakkelijk te bereiken vanuit Nijmegen, Huissen, Velp, Ede, Elst, Oosterbeek, Driel, Oosterhout en Bemmel. Wanneer u uit Apeldoorn, Zutphen, Wageningen of Tiel komt, is het naar Morgana Damminga slechts 30 minuten rijden.

Kom dus snel langs, zodat u overtuigd kan worden van de Micro-Tech boxsprings by Tempur. Wij leveren en monteren door heel Nederland. In het hart van Gelderland direct langs de A325, vindt u onze grote showroom met meer dan 1000m2. Bij Morgana Damminga kunt u de beste merken en mooiste materialen zien en ervaren.