Matrassen

Toon categorieën

Toont alle 4 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 4 resultaten

Matrassen

Traagschuim Tempur matrassen

NASA matras/ Traagschuim geeft geen tegendruk. Dit materiaal ontneemt de tegendruk tegen het lichaam. Hierdoor kan je lichaam zich optimaal ontspannen. Wil jij je ook gewichtloos voelen op bed? Kom dan langs in onze showroom om één van onze traagschuim matrassen uit te proberen.

Verder wordt dit materiaal veel in ziekenhuizenbedden en in de zorg gebruikt. Een traagschuimmatras kan door lig plekken voorkomen. Verder is dit materiaal uitstekend voor bepaalde aandoeningen.

Het beste traagschuim matras

Wat is het beste traagschuim matras? Het beste traagschuim matras biedt een progressieve tegendruk.  Daarnaast heeft het materiaal optimale drukverlagende eigenschappen, wat een gewichtloos gevoel geeft. Er zijn slechts aantal goede traagschuim fabrikanten die instaat zijn om de hoogwaardige traagschuim in een constante  kwaliteit te produceren.  Als leverancier van onze traagschuim matrassen hebben wij gekozen voor TEMPUR. De eerste fabrikant die traagschuim heeft ontwikkeld tot kussens en matrassen is TempurTempur heeft unieke eigenschappen in zijn matrassen die door andere fabrikanten tot op heden niet zijn geëvenaard. TEMPUR is de grootste traagschuim fabrikant ter wereld, waar het schuim van iedere batch in Denemarken meer dan 57 testen onder gaat om de kwaliteit te waarborgen. Hierdoor is TEMPUR in staat om 10 jaar volledige garantie aan te bieden op hun matrassen.