Accessoires

Toon categorieën

Toont alle 6 resultaten

Slaapkamer Accessoires

Allereerst kan jij je slaapkamer uitbreiden en optimaliseren met onze prachtige accessoires. Slaapkamer accessoires van onder andere bedlampjes, tot heerlijke geuren, tot aan de Ergosleep-tracker of nachkastjes en bedbanken.

Bedlampjes

De Bedlampjes of leeslampjes hebben een USB aansluiting, zodat jij makkelijk je telefoon of tablet kan opladen. Deze lampen zijn gemakkelijk te gevestigen aan de zijkant of voorkant van jou hoofdbord. Je kan kiezen uit alu-mat of zwart gekleurde lampen.

Geuren

De geuren van Kayori laten jouw (slaap)kamer heerlijk ruiken. Deze biologische geuren zijn geproduceerd zonder chemicalien en vrij van pesticiden en alcohol. Kom volledig tot rust met een van de vele Kayori geuren.

Ergosleep-tracker

Meet jou slaapgedrag met de Ergosleep®-tracker. Krijg inzichtelijk wat jou slaappatroon en -routine is.

Je slaap wordt beoordeelt aan de hand van het beoordelen van factoren. Deze factoren zijn: Diepte van de slaap, hartslag, ademhalingsfrequentie, aantal bewegingen. Maar ook luchtvochtigheid, temperatuur van de kamer, slaaptijd, duur van inslapen.

Vervolgens worden er tips gegeven, zodat jij je slaapgedrag kan verbeteren!

Nachkastjes, commodes en bedbanken

Maak jou slaapkamer compleet door het toevoegen van nachtkastjes, een commode of bedbank. Kies een model en materiaal dat past in jou slaapkamer. Kies vervolgens een kleur en of stof. Wil je met of zonder lades? Met of zonder opbergruimte in je bedbank? Alles kan.

Kom naar onze showroom en vraag een van onze specialisten jou te helpen bij het uitzoeken van de perfecte accessoires.