Winkelmand

Beddenwinkel Duiven

Wist je dat je gemiddeld 1/3 van een dag in je bed doorbrengt? Dit gegeven laat des te meer zien dat het belangrijk is om een juist bed en matras te hebben. Bij Beddenwinkel Damminga nabij Duiven ben je aan het juiste adres voor het kopen van een nieuw bed, een nieuwe boxspring en/of een nieuw matras. Je kunt bij ons onder andere een gratis en unieke slaaptest uit laten voeren. Binnen 8 minuten kan één van onze slaapspecialisten jouw lichaamsprofiel opmeten. Op basis van jouw unieke lichaamsprofiel kan vervolgens het beste bed, boxspring en/of matras geselecteerd worden. Als gevolg van een goed bed wordt jouw nachtrust verbeterd. In Arnhem Zuid zit onze showroom – ruim 1000 vierkante meter – gevestigd. Je bent van harte welkom bij Morgana Damminga in Arnhem wat slechts 20 minuten rijden is vanuit Duiven.
voorgevel morgana damminga

Kom langs bij Morgana Dammminga

Morgana Damminga bevindt zich op de woonboulevard in Arnhem-Zuid. Door een uitgebreid assortiment en ons vakkundig personeel kunnen we voor elk budget een passende oplossing aanbieden. Zo kunt u in 8 minuten onze slaaptest doen om een advies op maat te ontvangen. Kom gerust langs bij onze winkel op de Venlosingel 21-1!
Morgana_Damminga_witte_letters

Bedden Duiven

Het kopen van een bed is geen dagelijkse bezigheid. Voor onze specialisten is het echter wel een dagelijkse bezigheid om te adviseren. Vanwege onze ruime ervaring – Damminga bestaat al ruim 60 jaar – weten wij exact hoe wij jouw nachtrust kunnen verbeteren. Dit krijgen wij onder andere voor elkaar door een uitgebreid aanbod van bedden aan te bieden. In onze showroom nabij Duiven hebben wij bedden van Ergosleep, Morgana, Damminga, Mintjens en Nölte Moebel. Deze bedden zijn stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardig en dragen bij aan het slaapcomfort en de nachtrust. Je hebt tevens de keus uit allerlei soorten en maten bedden. Zo kan je bijvoorbeeld voor een bed van hout, een bed van imitatieleer of een gestoffeerd bed kiezen. Het specialistisch personeel van Morgana Damminga staat voor je klaar om het meest geschikte bed uit te kiezen voor jou.

Boxsprings Duiven

Morgana Damminga heeft een groot assortiment met verschillende boxsprings. Morgana en Ergosleep zijn merken die in ons assortiment terugkomen. Deze merken weten comfortabele, prettige en fraaie boxsprings te fabriceren. Bij het fabriceren van een boxspring heeft een fabrikant de keus uit verschillende materialen. Onder meer het materiaal zorgt voor het comfort van de boxspring. Maar, die taak is ook grotendeels weggelegd voor de topper. Een dergelijke topper is bij ons in verschillende materialen te verkrijgen: koudschuim, memoryfoam, latex, natuurlatex of talalaly natuurlatex. Ben je benieuwd welke boxspring het meest geschikt voor jou is? Je bent van harte welkom om verschillende boxsprings uit te proberen. Ook kan je een gratis slaaptest uitvoeren. Onze slaapspecialist meet jouw lichaamsprofiel op en kan op basis daarvan een professioneel advies geven.

boxspring
P650 ergosleep

Matrassen Duiven

Het matras is één van de belangrijkste onderdelen van een bed. Dankzij het juiste matras weet jij je nachtrust te verbeteren en zodoende fit aan elke dag te beginnen. In de showroom van beddenwinkel Damminga vind je verschillende soorten matrassen terug. In ons assortiment vind je pocketvering matrassen en volledig schuim matrassen terug. Verder hebben wij ook matrassen van verschillende materialen in ons assortiment: diverse soorten latex, koudschuim en traagschuim. Met het juiste matras kan je de komende 8 tot 10 jaar genieten van een prima nachtrust. Kom langs in de beddenzaak Damminga vlakbij Duiven en laat je adviseren.

MORGANA DAMMINGA Arnhem-Zuid

Laat je adviseren door één van onze experts

Nathanael Damminga

Slaapadviseur

U kunt vrijblijvend een adviesafspraak inplannen met één van onze slaapadviseurs. Onze beddenwinkel is daarbij vanuit Duiven gemakkelijk bereikbaar. In 20 minuten bent u vanaf Duiven bij onze beddenspeciaalzaak in Arnhem-Zuid. Op de woonboulevard in Arnhem-Zuid vindt u onze showroom met meer dan 1.000m2 aan bedden, boxsprings, matrassen, hoofdkussens en textiel. Met merken als Tempur, Ergosleep, Mintjes, Vandyck, Silvana, Dommelin, Bella Donna en ons eigen huismerk is er in de provincie Gelderland geen vergelijkbare beddenspecialist. Ons personeel is vakkundig getraind en heeft al vele jaren ervaring in het adviseren bij het kopen van slaapsystemen die op uw behoefte aansluiten.
0