Winkelmand

Sangiacomo

Wanneer je design en topkwaliteit kan waarderen dan kun je het beste kiezen voor de kasten van Sangiacomo.

De Italiaanse draaideur-, schuifdeur- en inloopkasten van Sangiacomo zijn in vele maten en kleuren te verkrijgen. Alle kasten zijn leverbaar in melamine, lak of houtfineer. De standaard hoogte van de Sangiacomo kasten is 255cm hoog, en hiermee perfect voor nieuwbouwwoningen, maar ook andere hoogtes zijn leverbaar tot een maximum hoogte van 288cm.

Met een 3D-tekenprogramma laten we jouw zien hoe de kast er precies uit kan komen te zien. Pas wanneer jij tevreden bent met het resultaat, komen gespecialiseerde kledingkast monteurs de kast thuis monteren.

Maak een afspraak met een kastenspecialist en laat je informeren!

 

Italiaans design in jouw slaapkamer

Het Italiaanse meubelbedrijf SANGIACOMO is ruim 50 jaar geleden opgericht in 1968 en gevestigd in Cecchini di Pasiano, Italië. Bij de ontwikkeling van de collecties is de veelzijdigheid en de prijs-kwaliteitverhouding altijd leidend geweest. Zo is het bedrijf uitgegroeid tot specialist in systeem-meubels voor elke ruimte in huis.
Naast de kast-systemen produceert Sangiacomo ook commodes, ladenkastjes en bijzettafeltjes.

Sangiacomo bij Morgana Damminga in Arnhem

Arnhem ligt heel centraal en is gemakkelijk te bereiken vanuit Nijmegen, Huissen, Velp, Ede, Elst, Oosterbeek, Driel, Oosterhout en Bemmel. Wanneer u uit Apeldoorn, Zutphen, Wageningen of Tiel komt, is het naar Morgana Damminga slechts 30 minuten rijden met de auto.

Kom dus snel langs, zodat u overtuigd kan worden van de Mintjens slaapkamer collectie. Wij bezorgen de Mintjens slaapkamer collectie door heel Nederland. In het hart van Gelderland direct langs de A325, vindt u onze grote showroom met meer dan 1000m2 aan verschillende hoofdkussens, bedden en boxsprings. In de provincie Gelderland is er geen vergelijkbare beddenspecialist. Bij Morgana Damminga kunt u de beste merken zien en ervaren.

0