Satijnen dekbedovertrekken

Toon categorieën

Toont alle 28 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 28 resultaten

Satijnen dekbedovertrekken kopen

Satijn is een van de favoriete materiale voor bedtextiel. Deze overtrekken hebben vele voordelen. Satijnen dekbedovertrekken zijn kreukvrij, voelen koel en zacht aan. Daarnaast zijn deze overtrekken licht glanzend. Dit zorgt voor een extra luxe uitstraling. De satijnen overtrekken zijn van hoge kwaliteit en beschikbaar in diverse maten en dessins.

Wat is verschil tussen satijn en katoensatijn?

Satijn is geen materiaal, maar een manier van weven. Bij satijn is het zo geweven dat de stof glad en glanzend wordt. Belangrijk om te weten is dat er verschillende soorten satijn zijn, die verschillen in kwaliteit. Zo is een katoensatijnen dekbedovertrek heerlijk zacht en soepel. Het ventileert goed en voelt koel aan tegen je huid. Een dekbedovertrek van synthetisch satijn is vaak kreukvrij en heel glanzend, maar ademt minder goed. In onze collectie bieden wij uitsluitend katoensatijnen dekbedovertrekken aan.

Onder katoensatijn zijn ook nog verschillen in kwaliteit. Dit heeft te maken met de draaddichtheid (ThreadCount/ TC). Hoe hoger de draaddichtheid hoe mooier de kwaliteit van de stof.

Satijnen dekbedovertrekken van de beste merken

Wij hebben dekbedovertrekken van verschillende topmerken. De merken die wij onder andere hebben zijn: VandyckESSENZA, Kayori, Marc O’Polo, Heckett en Lane en Esprit.

Mooiste satijnen dekbedovertrekken in de regio van Arnhem en Nijmegen

Kom je uit: Arnhem, Nijmegen, Elst, Huissen, Westervoort, Duiven. Of  Zevenaar, Angerlo, Gendt, Lent, Apeldoorn, Oosterbeek. Of Heveadorp, Driel, Heteren, Rheden, Rozendaal, Velp? Dan kan je ook onze beddengoed collectie bekijken in onze winkel op de Woonboulevard in Arnhem.