Winkelmand

De onderstaande retourvoorwaarden gelden enkel voor producten gekocht via de website damminga.nl. Wanneer je een artikel retourneert dien je ons retour formulier volledig ingevuld mee te sturen.

 

HERROEPINGSRECHT

Bij Morgana Damminga heb je 30 dagen de tijd om te beoordelen of jouw aankoop naar wens is. Dit termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens deze periode dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag de producten wel uit de verpakking halen, maar niet gebruiken of wassen. Het artikel dient als nieuw in de verpakking te worden geretourneert.

VERZENDEN

De te retourneren artikelen dienen als nieuw verpakt in de oorspronkelijke verpakking te worden verstuurd. Verpak de artikelen in stevig papier, plastic draagtas of in een doos en sluit het retourformulier bij. Klik hier voor het retourformulier.

RETOURLABEL

Artikel retourneren? U kunt een retourlabel aanmaken, klik hier op de link ‘Retour melden’. Vul uw postcode en ordernummer in om een retourlabel aan te maken. Voor een retourlabel wordt een verlaagd tarief van 5 euro in rekening gebracht. Deze kosten worden verrekend met uw bestelling.

KOSTEN RETOURNEREN

Morgana Damminga vergoed geen kosten voor het terugsturen van de producten van damminga.nl. Indien reeds voldaan kun je jouw aankoopbedrag, zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding terug verwachten.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij Morgana Damminga zijn algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

0