Home » Producten » Topmatras » Latex

Toont alle 2 resultaten

Show sidebar

(Natuur) Latex toppers

Een latex topper is een topper met een kern van latex (rubber). Latex is van nature veerkrachtig en biedt daardoor goede ondersteuning. De kwaliteit van het latex is van invloed om de klimaateigenschappen. Een goede latex is in staat snel vocht af te voeren en daarnaast de warmte goed te reguleren.

Natuurlatex of synthetisch latex?

De aandelen synthetisch latex en natuurlatex zorgen voor verschillen in het lig karakter van het topper. Synthetisch latex zorgt voor een stevig gevoel van het topper. Natuurlatex is een poreuzer, waardoor het betere klimaateigenschappen bezit. Een nauwkeurige ondersteuning wordt gecreëerd door de puntelasticiteit van het latex. Dit is bij natuurlatex veel hoger. Hierdoor is een hoog aandeel natuurlatex belangrijk.

Talalay latex

Talalay latex wordt gecreëerd door middel van een ander productieproces. Bij dit proces wordt gestreefd naar de open cel structuur zoals koudschuim dit heeft. Door deze open cel structuur kan het nog beter vocht afvoeren en warmte reguleren. Daardoor wordt talalay latex geadviseerd voor mensen die overmatig transpireren. Daarnaast heeft Talalay latex een nog hogere puntelasticiteit dan 100% natuurlatex. Hierdoor biedt het een nog betere ondersteuning voor jou lichaam.

De Morgana Damminga latex toppers

De kern is voorzien van verticale luchtkanalen, deze zorgen voor de ventilatie.

De toppers hebben diverse zones voor schouder, taille, bekken enz. Latex toppers lenen zich goed om op vlakke, verstelbare en instelbare lattenbodems te gebruiken.

Weten welk (natuur) latex bij jou past? Kom dan snel langs in onze winkel voor de objectieve slaaptest. 8 minuten meten is 10 jaar gezond slapen!

Morgana Damminga bezorgd latex toppers gratis o.a. in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Velp, Rheden, Elst, Huissen, Lent, Gendt, Oosterbeek, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Wolfheze, Heveadorp, Oosterbeek, Rheden, Renkum en op verzoek in heel Nederland.