Latex

Toon categorieën

Toont alle 2 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 2 resultaten

t8200 Talalay

(Natuur) Latex topper matras

Een latex topper matras is een topmatras met een kern van latex (rubber). Latex is van nature veerkrachtig en biedt daardoor goede ondersteuning. De kwaliteit van het latex is van invloed om de klimaateigenschappen. Een goede latex is in staat snel vocht af te voeren en daarnaast de warmte goed te reguleren.

Natuurlatex of synthetisch latex?

De aandelen synthetisch latex en natuurlatex zorgen voor verschillen in het lig karakter van de topper matras. Synthetisch latex zorgt voor een stevig gevoel van het topper matras. Natuurlatex heeft een meer open celstructuur, hierdoor het betere klimaateigenschappen bezit. Door de hoge puntelasticiteit van het latex geeft het een nauwkeurige ondersteuning. Dit is bij natuurlatex veel hoger. Hierdoor is een hoog aandeel natuurlatex belangrijk. Natuurlatex is van zichzelf anti-allergisch en anti-bacterieel.

Pulse latex

Pulse latex ondergaat een ander productieproces dan normale natuurlatex. Door dit productieproces zijn er miljoenen kleine luchtbellen ontstaan in het latex. Dit zorgt ervoor dat het materiaal ontzettend goed ventileert. Pulse latex is een soepel materiaal, hierdoor wordt de drukpunten op jouw lichtaam verlaagd.

Talalay latex

Talalay latex wordt gemaakt door middel van een speciaal productieproces. Bij dit proces wordt gestreefd naar de open cel structuur zoals koudschuim dit heeft. Door deze open cel structuur kan het nog beter vocht afvoeren en warmte reguleren. Transpireer jij veel? Dan is Talalay latex zeker aan te raden. Daarnaast heeft Talalay latex een nog hogere puntelasticiteit dan 100% natuurlatex. Hierdoor biedt het een nog betere ondersteuning voor jouw lichaam.

De Morgana Damminga latex toppers

Onze latex topmatrassen hebben diverse zones. Een schouderzone, taillezone en bekkenzone. Dit creëert een optimaal lichcomfort voor het lichaam.

Weten welk (natuur) latex bij jou past? Kom dan snel langs in onze winkel voor de objectieve slaaptest. 8 minuten meten is 10 jaar gezond slapen!

Morgana Damminga bezorgd latex topper matrassen gratis o.a. in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Velp, Rheden, Elst, Huissen, Lent, Gendt, Oosterbeek, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Wolfheze, Heveadorp, Oosterbeek, Rheden, Renkum en op verzoek in heel Nederland.