4 seizoenen dekbed

Toon categorieën

Toont alle 16 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 16 resultaten

DAMMINGA ganzendons dekbed

4 seizoenen dekbed kopen?

Een 4 seizoenen dekbed is een dekbed die u zowel in de winter als voor de zomer kunt gebruiken. Een vier seizoenen dekbed bestaat uit twee losse delen een (medium) voor-en najaarsdeel en een (licht) zomerdeel. Deze twee delen samen vormen heerlijke dik winter dekbed. een 4 seizoenen dekbed is ideaal voor mensen die slechts één dekbed willen hebben en hiermee klaar willen zijn. Voor elk seizoen is er een deel geschikt waardoor u het nooit te koud of te warm kunt hebben. U kunt delen variëren of combineren om elk seizoen van de gewenste warmtebehoefte te genieten tijdens uw  nachtrust.

soorten dekbedden

4 seizoenen dekbedden zijn verkrijgbaar met verschillende materialen, modellen, maten. Een goede kwaliteit 4 seizoenen dekbed is een investering jaren slaapcomfort. Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen. Zo bieden we dekbedden aan die bijvoorbeeld anti-allergisch of puur van natuurlijke materialen zijn gemaakt . De tijk is vaak van 100% katoen en het vulmateriaal varieert. Zo is er bijvoorbeeld een vier seizoenen dekbedden met een dons, natuurhaar, zijden of synthetische vulling. Sommige varianten hebben ook een unieke behandeling gehad tegen schimmels en bacteriën. Er is iedereen een passend dekbed!

Welke warmteklassen?

Dekbedden worden onderverdeeld in verschillende warmteklassen, dit is een schaal van één tot vier. Hierbij is één de warmste (winter dekbed) en vier (zomer dekbed) de minst warme. 4 seizoenen dekbedden bestaan uit twee delen. Beide delen hebben andere warmteklassen. Deze variëren tussen twee, drie en vier. Het dekbed met warmteklasse vier of drie, is het zomerdeel. Dit dekbed is meestal licht, luchtig, ventileert goed en is minst warm. Toch biedt het wel de juiste bescherming als het fris aanvoelt buiten. Het dekbed met warmteklasse twee fungeert als voor- en najaarsdeel. Door de dekbedden te combineren creëert u een 4 seizoenen dekbed met optimaal warmtebehoud.