Winkelmand

Kayori, eerijk en duurzaam beddengoed

Het duurzame beddengoed van Kayori is geïnspireerd op Japanse wijsheden, waarin het bewustzijn en de schoonheid van natuurlijke materialen centraal staan. Volgens de missie van Kayori zijn het de kleine dingen die er toe doen en die een groot verschil kunnen maken in de wereld waarin we leven. Kayori is een  duurzaam  dat deze momenten wil benadrukken en hiermee de standaard wil zetten voor het leiden van een bewuste levensstijl. 

  • Duurzame producten
  • Passie voor productie
  • Bewustzijn
  • Oog voor detail

In het proces zorgt Kayori ervoor dat al haar producten worden geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieunormen, onder humane en veilige omstandigheden. Dit geld van boerderij tot fabriek tot winkel. Kayori vertrouwd op de richtlijnen vastgesteld door het Fair Trade internatianale programma, Global Organic Textile Standard (GOTS) en het Business Social Compliance Initiative (BSCI).

Toon categorieën

Resultaat 1–4 van de 41 resultaten wordt getoond

Toon categorieën

Resultaat 1–4 van de 14 resultaten wordt getoond

Toon categorieën

Toont alle 4 resultaten

Toon categorieën

Enig resultaat

Toon categorieën

Enig resultaat

Kayori assortiment

Wij hebben een breed Kayori assortiment. Zo hebben wij Kayori dekbedovertrekkenvan verschillende materialen zoals Katoen, Tencel, Linnen. Daarnaast hebben wij verschillende hoeslakens en moltons van Kayori. Bedspreien om je bed nog net wat meer luxe en uitstraling te geven. Daarnaast hebben wij diverse accessoires van Kayori om je (slaap)kamer en beddengoed heerlijk te laten ruiken en volledig tot rust te komen en te genieten. Zo hebben wij onderandere diffusers, geurkaarsen, textielspray en geurkaarten in diverse geuren van Kayori. Bestel via onze website of kom langs in onze winkel aan de Woonboulevard Arnhem.

kayori logo

Kayori beddengoed bij Morgana Damminga in Arnhem

Arnhem ligt heel centraal en is gemakkelijk te bereiken vanuit Nijmegen, Huissen, Velp, Ede, Elst, Oosterbeek, Driel, Oosterhout en Bemmel. Wanneer u uit Apeldoorn, Zutphen, Wageningen of Tiel komt, is het naar Morgana Damminga slechts 30 minuten rijden met de auto.

Kom dus snel langs, zodat u overtuigd kan worden van deze Kayori collectie. Wij bezorgen Kayori hoeslakens en moltons door heel Nederland. In het hart van Gelderland direct langs de A325, vindt u onze grote showroom met meer dan 1000m2 aan verschillende hoofdkussens, bedden en boxsprings. In de provincie Gelderland is er geen vergelijkbare beddenspecialist. Bij Morgana Damminga kunt u de beste merken zien en ervaren.

1