Mintjens ledikanten

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Mintjens ledikanten

Mintjens ledikanten

De ledikanten van Mintjens zijn duurzaam geproduceerde hout gefineerde ledikanten. Deze ledikanten worden ontworpen en gemaakt door gepassioneerde designers en meubelmakers. Deze passie is te zien in de designs en afwerking van de ledikanten. Mintjens streeft naar hoge kwaliteitsnormen en met respect voor de natuur! De Mintjens ledikanten zijn stijlvol en hebben allemaal een andere uitstraling.

Mintjens Bronx ledikant 

Het Bronx ledikant is met zijn urban design een stoer ledikant. Het grovere eiken en het staal geven dit ledikant een prachtige uitstraling. Dit ledikant is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Het is mogelijk om het hoofdbord uit te rusten met een handige USB-aansluiting en stopcontact. Daarnaast is dit ledikant ook leverbaar met bijpassende nachtkastjes, aanhaaktafeltje, commodes en linnenkast.

Mintjens Stuga ledikant 

Het Stuga ledikant is een tijdloos ledikant met het motto “back to basic” en “less is more”. De strakke plankenstructuur zijn kenmerkend voor dit ledikant. Dit ledikant is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Ook dit ledikant heeft bijpassende nachtkastje, commode en linnenkast.

Mintjens Eden ledikant 

Het Eden ledikant is oogverblindend en tovert een lach op je gezicht. Dit ledikant met haar zwarte accenten die stijlvol afsteken tegen het hout zijn een ware toevoeging aan jouw slaapkamer. Daarnaast is het mogelijk om dit ledikant te kiezen als deelbaar ledikant. Dit vergemakkelijkt het opmaken en schoonmaken onder het ledikant. Ook het Eden ledikant heeft een complete slaapkamer met linnenkast, nachtkast en commode.

Madison Ledikant

Het Madison ledikant combineert subtiele metaalaccenten met ruw karaktereiken. Deze gedurfde combinatie is zeer geslaagd. Kijk ook voor de bijbehorende commodes, aanhaaktafelte, nachtkastjes 2 lades of 1 lade en linnenkast.

Duurzame ledikanten Mintjens

Respect voor de natuur staat centraal. Karel Mintjens geeft niet alleen om zijn producten, maar om het volledige productieproces. Daarom is Mintjens erg kieskeurig wat de materiaalkeuze betreft. Zo is het hout zorgvuldig geselecteerd en enkel afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Daarnaast voldoen de gebruikte oliën en lakken aan de allerstrengste normen. Tot slot gebeurt het volledige productie met hernieuwbare energie.

Meer dan 90% van onze productie gebeurt in België, de overige 10% gebeurt in andere Europese landen waarmee we de goede kwaliteit en werkomstandigheden garanderen. Dit doen we omdat we goede ethische waarden en normen belangrijker vinden dan uit te wijken naar lageloonlanden.