Topmatras

Toon categorieën

Toont alle 5 resultaten

t6400 Watergel

Toppers en topmatrassen kopen

Topmatrassen zijn een toevoeging die bovenop jouw matrassen liggen. Door de toevoeging van een topper matras ontstaat een zacht aangenaam lichaamscomfort. Bovendien verleng je met een topper de levensduur van jouw matras.

Topper en topmatras soorten en materialen

Om te bepalen welke topper matras het beste bij jou past beginnen wij met een inventarisatie. Samen met één van onze specialisten kijken we naar jouw wensen. Hierbij houden wij rekening met jouw gewenste ondersteuning, gewenste comfort en de gewenste investering. Ervaar wat een goede topper voor jou kan betekenen.

Het materiaal van een topmatras bepaald het comfort en de stevigheid. De verschillende materialen die gebruikt worden zijn: Koudschuim, traagschuim, (natuur)latex en watergel.

Koudschuim topmatras

Koudschuim heeft een opencelstructuur. Daardoor heeft dit materiaal een hoog ventilerend en vochtafvoerend vermogen. Door de hoge veerkracht van het materiaal geeft het een goede ondersteuning. Klik hier voor de koudschuim topmatrassen.

Traagschuim topmatras

Traagschuim is een drukverlagend materiaal. Dit materiaal zakt in aan de hand van de druk die je uitoefend op dit materiaal. Hierdoor past het materiaal zich uitermate goed aan, aan jouw lichaamsprofiel. Klik hier voor traagschuim topper matrassen.

(natuur)Latex topmatras

Latex is een materiaal met een zeer hoge veerkracht. Daarnaast is zeker 100% natuurlatex is een materiaal dat uitermate geschikt is voor het gebruik in topmatrassen. Het materiaal geeft een goede ondersteuning. Daarnaast is natuurlatex van nature anti-allergisch en anti-bacterieel. Tot slot is het goed ventilerend en vochtafdrijvend. De kwaliteit van het latex is van invloed om de klimaateigenschappen. Klik hier voor de verschillende latex topper matrassen.

Watergel topmatras

Allereerst is watergel is een goed ventilerend materiaal. Deze topper biedt een hoogcomfort voor jouw bed. Daarnaast voelt Watergel koel aan, dit is erg prettig wanneer je het snel warm hebt in bed. Klik hier voor onze collectie watergel topmatrassen.

Wil je weten welke topmatras het beste bij jou past? Maak dan een afspraak met een van onze slaapadviserus.