Traagschuim

Toon categorieën

Toont alle 8 resultaten

Traagschuim hoofdkussens

Traagschuim is een steviger materiaal dat zachter wordt door de warmte van het lichaam. Hierdoor vormt het kussen zich volledig naar jouw hoofd en nek. De traagschuim hoofdkussens bieden een goede ondersteuning voor hoofd, nek en bovenrug.

De hoofdkussens hebben zijn er in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld de vorm en hoogte van de hoofdkussens verschillen. Zo hebben de comfort hoofdkussens een traditionele vorm en zijn kneedbaar. Deze hoofdkussens bestaan uit twee harheden. Daarnaast heeft TEMPUR hoofdkussens met een nekrol, en/ of schouderuitsparing. Deze kussens hebben verschillende vormen en hoogtes. Tot slot is het Ombracio kussen is speciaal gemaakt voor buikslapers.

Wil je advies over welk hoofdkussen het beste bij jou past? Kom dan naar de winkel en vraag advies van bij een van onze slaapadviseurs. Zij helpen je graag met het zoeken naar het juiste hoofdkussen.

TEMPUR Traagschuim

De beste drukverlagende matrassen ter wereld worden gemaakt door TEMPUR. Over de hele wereld genieten gebruikers van de best mogelijke nachtrust dankzij de unieke eigenschappen van het materiaal.