Alle 3 resultaten

Show sidebar

TEMPUR Cloud matras

1,298.003,598.00
Opties selecteren

TEMPUR Original matras

1,298.003,598.00
Opties selecteren

TEMPUR Sensation matras

Waardering 5.00 uit 5
1,298.003,598.00
Opties selecteren

Traagschuim matrassen

Traagschuim wordt zachter door warmte. Goed traagschuim kenmerkt zich doordat het smeltpunt van het materiaal net boven de uitwendige lichaamstemperatuur ligt. Het traagschuim wordt daardoor zacht op de plaatsten waar het meeste druk wordt uitgeoefend. Traagschuim heeft hierdoor optimale drukverlagende eigenschappen.  Wat zorgt voor spierontspanning en een goede doorbloeding van het lichaam.

Het beste traagschuim matras

Wat is het beste traagschuim matras? De beste traagschuim matrassen bieden een progressieve tegendruk.  Daarnaast heeft het materiaal optmale drukverlagende eigenschappen, wat een gewichtloos gevoel geeft. Er zijn slechts aantal goede traagschuim fabrikanten die instaat zijn om de hoogwaardige traagschuim in een constante  kwaliteit te produceren.  Als leverancier van onze traagschuim matrassen hebben wij gekozen voor TEMPUR. Tempur is de eerste fabrikant die dit heeft ontwikkeld tot kussens en matrassen. Tempur heeft unieke eigenschappen in zijn matrassen die door andere fabrikanten tot op heden niet zijn geëvenaard. TEMPUR is de grootste traagschuimfabrikant in de wereld, waar het schuim van iedere batch in Denemarken meer dan 57 testen onder gaat om de kwaliteit te waarborgen. Hierdoor is TEMPUR in staat om 10 jaar volledige garantie aan te bieden op hun matrassen.

Weten welk koudschuimmatras bij u past? Kom dan snel langs in onze winkel.

Morgana Damminga bezorgd traagschuim matrassen gratis o.a. in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Velp, Rheden, Elst, Huissen, Lent, Gendt, Oosterbbek, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Wolfheze, Heveadorp, Oosterbeek, Reeden, Renkum en op verzoek in heel Nederland.