Traagschuim

Toon categorieën

Toont alle 5 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 5 resultaten

tempur cloud elite

Traagschuim matrassen

Traagschuim matrassen worden zachter door warmte. Goed traagschuim kenmerkt zich doordat het smeltpunt van het materiaal net boven de uitwendige lichaamstemperatuur ligt. Het traagschuim wordt daardoor zacht op de plaatsten waar het meeste druk wordt uitgeoefend. Traagschuim heeft hierdoor optimale drukverlagende eigenschappen.  Wat zorgt voor spierontspanning en een goede doorbloeding van het lichaam.

Het beste traagschuim matras

Wat is het beste traagschuim matras? De beste traagschuim matrassen bieden een progressieve tegendruk.  Daarnaast heeft het materiaal optimale drukverlagende eigenschappen, wat een gewichtloos gevoel geeft. Er zijn slechts aantal goede traagschuim fabrikanten die instaat zijn om de hoogwaardige traagschuim in een constante kwaliteit te produceren.  Als leverancier van onze traagschuim matrassen hebben wij gekozen voor TEMPUR. De eerste fabrikant die traagschuim heeft ontwikkeld tot kussens en matrassen is Tempur. Tempur heeft unieke eigenschappen in zijn matrassen die door andere fabrikanten tot op heden niet zijn geëvenaard. TEMPUR is de grootste traagschuim fabrikant ter wereld, waar het schuim van iedere batch in Denemarken meer dan 57 testen onder gaat om de kwaliteit te waarborgen. Hierdoor is TEMPUR in staat om 10 jaar volledige garantie aan te bieden op hun matrassen.

Tempur heeft drie hardheden in matrassen. De Original is het meest stevige matras. Daarna komt het Sensation matras. Tot slot is het Cloud matras het zachtst. De matrassen zijn te verkrijgen in drie verschillende hoogtes. 19 cm, 21 cm en 25 cm matrassen.

Een Traagschuim matras is het enige matras dat niet verdeeld zijn in zones. Dit komt doordat het materiaal het meeste ruimte geeft op de plekken waar de meeste druk op komt. Traagschuim matrassen lenen zich goed om op vlakke of elektrische schotelbodems of vlakke, verstelbare en instelbare lattenbodems te gebruiken.

Weten welk traagschuim matras bij jou past? Kom dan snel langs in onze winkel voor de objectieve slaaptest. 8 minuten meten is 10 jaar gezond slapen!

Morgana Damminga bezorgd traagschuim matrassen gratis o.a. in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Velp, Rheden, Elst, Huissen, Lent, Gendt, Oosterbbek, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Wolfheze, Heveadorp, Oosterbeek, Reeden, Renkum en op verzoek in heel Nederland.