Winkelmand

WINKEL GIDS

WAT JE MOET WETEN VOOR DAT JE NAAR DE WINKEL GAAT

1 Hoe slaap je nu?

Voelt je matras te hard of juist te zacht? Heb je het vaak warm? Dit is nuttige informatie die
onze specialisten mee kunnen nemen in jouw persoonlijke advies.

2 Meet je huidige matras op

Is deze zo’n 20 tot 30 centimeter langer dan je lichaamslengte? En wat voor soort bodem heb
je? Ligt je bed nu lekker of heb je klachten? Bij de aanschaf van een nieuw bed weet je dan
precies wat je wel of juist niet wilt.

3 Wat is aan vervanging toe?

Het is overigens niet altijd nodig om je complete bed te vervangen, daarom raden we je aan
om gratis gebruik te maken van onze check-up service. Met deze service komt een slaap-
specialist jouw bed controleren. Zo kan hij een goed advies geven of je bed wel, niet of deels
aan vervanging toe is.

4 Neem de tijd of maak van tevoren een afspraak

Haastige spoed is bij het kopen van een bed al helemaal niet goed. Goed en gezond slapen kan grote invloed hebben op je kwaliteit van leven en is een belangrijke investering. Tip: maak een afspraak voor onze unieke slaaptest!
Weet wat je wilt vragen voor het beste advies. Onze slaapspecialisten worden goed getraind op productkennis en in begeleidend adviseren. Ze vertellen je dan ook graag wat alle mogelijkheden zijn, wat het verschil is tussen een boxspring en een ledikant en wat uiteindelijk het beste bij jou past.

300.000 mensen gingen je voor

Doe de slaaptest bij morgana damminga

Slaaptest

Iedereen slaapt zijn eigen slaap. En dat hangt niet alleen af van het verschil in lichaamsbouw, gewicht of favoriete houding. Als je denkt te rusten, ontketenen je hersenen enorme activiteiten. Maar er is meer. Veel mensen snurken. Sommigen knarsetanden. Of praten in hun slaap. Anderen draaien om de haverklap om. Logisch dat er niet één bed is voor ons allemaal. De vraag is: hoe weet jij welk bed voor jou het meest geschikt is? Nou, dáárvoor is de slaaptest ontwikkeld door Ergosleep.

Tijdens de acht minuten durende test, waarbij je gratis jouw slaapprofiel kunt laten meten, voegt het hypermoderne testbed zich real time naar jouw contouren en wordt het patroon van je unieke drukpunten in kaart gebracht. Zo wordt jouw eigen Slaap-DNA® duidelijk. DNA staat in dit kader voor Digitale Nachtrust Analyse. Aan de hand van de gemeten resultaten – in combinatie met je persoonlijke voorkeuren én het beschikbare budget – stellen wij samen met jou het bed samen dat het beste bij je past.

slaaptest Morgana Damminga

Bezoek onze showroom in Arnhem

Damminga is al meer dan 55 jaar een begrip in Arnhem. Onze slaapspecilialisten adviseren je graag bij het aankopen van een nieuwe boxspring of nieuw ledikant. Arnhem ligt heel centraal in Gelderland en is makkelijk bereikbaar van bijvoorbeeld Nijmegen, Huissen, Velp, Ede, Elst, Oosterbeek, Driel, Elst, Oosterhout en Bemmel. Uiteraard zijn alle klanten van harte welkom, ook als ze bijvoorbeeld uit Apeldoorn, Zutphen, Wageningen en Tiel komen.

Kom dus snel langs, zodat ook jij overtuigd kan worden van deze luxe bedden collectie. In het hart van de Gelderland direct langs de A325 vind je onze grote showroom met meer dan 1000m2. In de provincie Gelderland is er geen vergelijkbare beddenspecialist. Hier kun je de beste merken en mooiste materialen bij elkaar zien en ervaren.

0