Winkelmand

Beddenwinkel Oosterhout

Ongeveer de helft van de Nederlandse bevolking heeft te kampen met slaapproblemen. Morgana Damminga kan je helpen om een goede nachtrust te krijgen. Dit doen we door onder andere een uitgebreid assortiment van matrassen, boxsprings en bedden beschikbaar te stellen. In onze ruime showroom – ruim 1000 vierkante meter – ben je aan het juiste adres om al deze producten te bekijken en te testen. Ons ervaren team staat graag voor je klaar om je te informeren en te adviseren. Dit vindt allemaal plaats in Arnhem-Zuid op slechts 10 minuten afstand van Oosterhout.
voorgevel morgana damminga

Kom langs bij Morgana Dammminga

Morgana Damminga bevindt zich op de woonboulevard in Arnhem-Zuid. Door een uitgebreid assortiment en ons vakkundig personeel kunnen we voor elk budget een passende oplossing aanbieden. Zo kunt u in 8 minuten onze slaaptest doen om een advies op maat te ontvangen. Kom gerust langs bij onze winkel op de Venlosingel 21-1!
Morgana_Damminga_witte_letters

Bedden Oosterhout

Het aanschaffen van een nieuw bed is hoogstwaarschijnlijk geen alledaagse bezigheid. Op het moment dat je een nieuw bed aanschaft, wil je daar uiteraard zo lang mogelijk van genieten. Deze factoren maken het aanschaffen van een bed vaak tot een uitdagende situatie. Onze slaapspecialisten staan voor je klaar om je hiermee te helpen. Dat kunnen we onder andere doen door een unieke slaaptest uit te voeren. Met deze slaaptest kunnen we binnen 8 minuten jouw lichaamsprofiel opmeten. Aan de hand van jouw lichaamsprofiel kunnen we het meest geschikte bed aanwijzen. Daarbij hebben we de keus uit een uitgebreid assortiment bedden van gerenommeerde merken. Bij beddenwinkel Damminga vind je de volgende merken terug: Damminga, Morgana, Ergosleep, Mintjens en Nölte Moebel. Deze merken leveren hoogwaardige bedden waar je jarenlang van kunt genieten. De bedden zijn tevens in allerlei soorten materialen verkrijgbaar. Je bent van harte welkom bij Morgana Damminga.

Boxsprings Oosterhout

Morgana Damminga heeft een groot assortiment aan boxsprings. De boxsprings zijn tegenwoordig namelijk in verschillende varianten verkrijgbaar. Bij beddenwinkel Damminga vind je onder andere een Scandinavische boxspring, een boxspring met witte matrassen en boxsprings met een zogeheten topmatras terug. Onze specialisten staan graag voor je klaar om je verder te informeren over deze verschillende soorten. Bij de verschillende soorten boxsprings is een belangrijke functie weggelegd voor de topper. De topper, of de afdeklaag van het matras, zorgt grotendeels voor het comfort van de boxspring. Aangezien iedereen andere wensen aan het comfort stelt, bieden wij toppers van verschillende materiaalsoorten aan: koudschuim, memoryfoam, latex, natuurlatex en talalaly natuurlatex. Deze materiaalsoorten dragen stuk voor stuk op een prima manier bij aan het gewenste comfort. Ben je op zoek naar de meest geschikte boxspring voor jou? Kom gerust langs in onze ruime winkel of maak online een afspraak met één van onze slaapspecialisten.
boxspring
P650 ergosleep

Matrassen Oosterhout

Beddenwinkel Damminga heeft ook een uitgebreid assortiment van matrassen. Deze matrassen bepalen grotendeels het comfort en zodoende ook de nachtrust. Onze slaapspecialisten helpen jou daar graag bij. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze unieke slaaptest kunnen wij ook voor jou het meest geschikte matras uitkiezen. Met een matras van één van de topmerken uit ons assortiment kan je de komende 8 tot 10 jaar genieten van een verbeterde nachtrust. Je bent van harte welkom in onze showroom in Arnhem-Zuid. Op slechts 10 minuten afstand van Oosterhout kan je beddenwinkel Damminga vinden.

MORGANA DAMMINGA Arnhem-Zuid

Laat je adviseren door één van onze experts

Nathanael Damminga

Slaapadviseur

U kunt vrijblijvend een adviesafspraak inplannen met één van onze slaapadviseurs. Onze beddenwinkel is daarbij vanuit Oosterhout gemakkelijk bereikbaar. In 10 minuten bent u vanaf Oosterhout bij onze beddenspeciaalzaak in Arnhem-Zuid. Op de woonboulevard in Arnhem-Zuid vindt u onze showroom met meer dan 1.000m2 aan bedden, boxsprings, matrassen, hoofdkussens en textiel. Met merken als Tempur, Ergosleep, Mintjes, Vandyck, Silvana, Dommelin, Bella Donna en ons eigen huismerk is er in de provincie Gelderland geen vergelijkbare beddenspecialist. Ons personeel is vakkundig getraind en heeft al vele jaren ervaring in het adviseren bij het kopen van slaapsystemen die op uw behoefte aansluiten.
0