Home » Producten » Bedbodems » Lattenbodems

Toont alle 4 resultaten

Show sidebar

Lattenbodems Morgana Damminga

Aan de hand van de slaaptest gaan we op zoek naar jouw beste persoonlijk slaapoplossing. Een belangrijk onderdeel van jouw persoonlijke slaapoplossing is de bodem, in dit geval een lattenbodem. Samen met één van onze specialisten wordt een passende slaapoplossing gecreëerd. Hierbij wordt rekening gehouden met de gewenste ondersteuning, het gewenste comfort en de gewenste investering.

Wat is het verschil tussen de lattenbodems

Wij hebben verschillende lattenbodems in het assortiment. We hebben volledig vlakke lattenbodems tot aan volledig instelbare bodems. Deze bodems bieden verschillende mate van ondersteuning voor het lichaam. We hebben lattenbodems met een soepele schouderzone en extra ondersteuning voor de taille. Of geprofileerde lattenbodem, maar ook een volledig instelbare bodem. Deze bodems geven ruimte voor de lichaamsdelen die dit nodig hebben, denk aan de schouders en heupen. Daarnaast bieden deze bodems en actieve ondersteuning voor bijvoorbeeld de taille. Jouw lichaamsprofiel wordt bepaald in onze slaaptest.

Verstelbaarheid

De lattenbodems zijn verkrijgbaar in een vlakke of elektrische verstelbaarheid. Je kan kiezen voor de mate van verstelbaarheid. Hierbij kan gekozen worden uit:

  • Hoofd- en rug gedeelte verstelbaar.
  • Rug- en benengedeelte verstellen.
  • Rug-, bovenbenen en onderbenengedeelte verstellen.
  • Hoofd-, rug-, bovenbenen en onderbenen gedeelte verstellen.

Manuele voetenlift

Verder is er een optie bij de lattenbodems voor de manuele stand. Hierbij kan het hoofd gedeelte 2 cm hoger gezet worden dan het voetengedeelte. Of juist het voetengedeelte 2 cm hoger gezet kan worden.