Bella Donna

Het Bella Donna Jersey hoeslaken is de koningin onder de hoeslakens. Voor het Bella Donna hoeslakens wordt de hoogste kwaliteit katoen gebruikt, in 54 kleuren. Door de toepassing van Aloë Vera en zijdeproteïne in de Bella Donna hoeslakens is dit hoeslaken zeer zacht, pillingvrij en uitmuntend van kwaliteit. In de onderdraad is 3% Elastan toegevoegd waardoor een perfecte pasvorm gewaarborgd is in combinatie met een grote elasticiteit. Hier blijven de Bella Donna hoeslakens altijd mooi strak om uw matras zitten. De Bella Donna hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek en hebben een hoekhoogte van 30 cm. Hiermee zijn de hoeslakens geschikt voor matrassen tot 25cm hoog. Voor topmatrassen is er de speciale Bella Donna Piccola ontwikkeld en voor extra dikke matrassen is er de Bella Donna Alto. De Bella Donna Alto hoeslakens hebben een hoekhoogte van 40cm.

bella donna hoeslakens

BELLA DONNA ASSORTIMENT

Bella Donna
Hoeslakens
  • Hoeslakens
  • Moltons
  • Dekens
bella donna hoeslaken

Uw Bella Donna specialist

Damminga staat al ruim 25 jaar voor de topkwaliteit van de Bella Donna hoeslakens. U vindt bij ons u een ruim assortiment van Bella Donna hoeslakens en moltons. Onze slaapspecilialisten helpen u graag bij het uitkiezen van uw Bella Donna hoeslaken.

Mochten wij het product niet op voorraad hebben, dan bezorgen wij het gratis binnen een paar dagen bij u thuis!

MORGANA DAMMINGA OFFICIAL DEALER BELLA DONNA

Bella Donna Woonboulevard Arnhem-Zuid

bella donna logo

Bella Donna bij Morgana Damminga in Arnhem

Arnhem ligt heel centraal en is gemakkelijk te bereiken vanuit Nijmegen, Huissen, Velp, Ede, Elst, Oosterbeek, Driel, Oosterhout en Bemmel. Wanneer u uit Apeldoorn, Zutphen, Wageningen of Tiel komt, is het naar Morgana Damminga slechts 30 minuten rijden met de auto.

Kom dus snel langs, zodat u overtuigd kan worden van deze Bella Donna collectie. Wij bezorgen Bella Donna hoeslakens en moltons door heel Nederland. In het hart van Gelderland direct langs de A325, vindt u onze grote showroom met meer dan 1000m2 aan verschillende hoofdkussens, bedden en boxsprings. In de provincie Gelderland is er geen vergelijkbare beddenspecialist. Bij Morgana Damminga kunt u de beste merken zien en ervaren.