Winkelmand

Welkom bij Damminga! Wij willen je graag leren kennen. Zonder dat we je kennen, kunnen we je ook niet goed adviseren. Samen willen we komen tot jouw best persoonlijke slaapoplossing. En dit op een effectieve en transparante manier, door bijvoorbeeld gebruik te maken van een objectieve slaaptest. Tijdens de 8 minuten durende test ervaar je direct wat een bed, ingesteld op jouw lichaamsprofiel, voor jou kan betekenen. En dat alles met 365 dagen slaapgarantie.

ONZE HISTORIE SINDS 1960

DAMMINGA

Damminga een echt familie bedrijf dat al sinds begin negentienhonderd, door de jaren heen is overgedragen van vader op zoon. In 1960 richte Jacob Damminga een textiel winkel op in het centrum van Arnhem. Met succes, in de decennia die volgen groeide het bedrijf tot uit tot een begrip in Arnhem en omgeving. Tot op de dag vandaag heeft het bedrijf een fysieke winkel in Arnhem. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door de derde generatie die de naam van het familiebedrijf hoog houdt.

In 2016 verhuisde het bedrijf, na ruim 55 jaar van het centrum naar de woonboulevard van Arnhem en sloot zich aan bij de beddenspeciaalzaak formule Morgana. Samen met vele andere familiebedrijven die gezamenlijk dezelfde visie delen; mensen bewust maken van het verschil dat een goede en gezonde nachtrust kan maken in de kwaliteit van leven. 

 

oude foto arnhem damminga

Wat maakt Morgana Damminga bijzonder?

Bij Morgana Damminga staan wij iedere dag op om jou goed te laten slapen. Door onze jaren lange ervaring kennen wij de branche de materialen en de producten die kunnen bijdragen aan een goed en gezonde nachtust. Naast onze kennis van materialen en maken wij gebruik van een objectieve slaaptest. Tijdens de 8 minuten durende test ervaar je direct wat een bed, ingesteld op jouw lichaamsprofiel, voor jou kan betekenen. Ruim 500.000 mensen zijn je al voorgegaan. Daardoor hebben we een schat aan data, kennis en ervaring opgebouwd, waardoor we onze collectie steeds weer verder wordt verbetert. Dit zodat je steeds lekkerder en beter kunt slapen en de dag weer optimaal kan beginnen. Onze slaapspecialisten luisteren graag naar jouw wensen, waarna ze je door verschillende keuzemogelijkheden, op basis van de slaaptest, begeleiden naar een bed dat echt bij je past. En doordat we je alleen een bed adviseren als we je kennen, durven we je daar ook garanties op te geven die nergens anders worden aangeboden; 365 dagen en nachten mag je jouw bed lekker uitproberen en het verschil in nachtrust zelf ervaren. Lekker uitgerust wakker wordende, blije tevreden klanten: dat motiveert ons om elke dag weer voor u klaar te staan.

0