Pocketvering matras

Toon categorieën

Toont alle 7 resultaten

Pocketvering matras

Pocketvering matrassen

Een pocketvering matras is een matras die gevuld is met metalen veren die afzonderlijk in zakjes zitten. Het zakje om de pocketveer zorgt ervoor dat iedere veer onafhankelijk kan bewegen. Doordat de veren niet in elkaar zitten, bewegen de veren zich goed naar je lichaam. Het aantal verin in het matras, bepalen hoe je gewicht over het matras verdeeld wordt. De hardheid van de pocketveer is afhankelijk van de dikte van het staaldraad en het aantal wendingen. Pocketvering matrassen zijn comfortabele matrassen. Dit komt doordat ze bestaan uit verschillende comfortzones. Zachte zones voor de schouder en heup. Stevige zones voor de ondersteuning van de taille en lenden. Een pocketvering matras is koel en ventileert goed. Deze veren worden afgedekt met een laag koudschuim, (natuur) latex of traagschuim.

Bij Morgana Damminga bent je dus aan het juiste adres voor pocketvering matrassen. Van verschillende bekende merken, waaronder Ergosleep, Morgana en onze eigen Damminga collectie. Bekijk online ons uitgebreide assortiment. Of kom naar onze beddenwinkel in Arnhem en test onze matrassen zelf.

De matrassen hebben diverse zones voor schouder, taille, bekken enz. Pocketveer matrassen lenen zich goed om te gebruiken op vlakke, verstelbare en instelbare boxspring boxen.

Weten welk matras bij u past? Kom dan snel langs in onze winkel voor de objectieve slaaptest. 8 minuten meten is 10 jaar gezond slapen!

Morgana Damminga bezorgd pocketvering matrassen  gratis in o.a. Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Velp, Rheden, Elst, Huissen, Lent, Gendt, Oosterbbek, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Wolfheze, Heveadorp, Oosterbeek, Reeden, Renkum en op verzoek in heel Nederland.