Boxspring

Toon categorieën

Toont alle 4 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 4 resultaten

ergosleep boxspring BS4

De Boxsprings Morgana Damminga

Aan de hand van de slaaptest gaan we op zoek naar jouw beste persoonlijke slaapoplossing. Een belangrijk onderdeel van jouw persoonlijke slaapoplossing is de bodem, in dit geval een boxspring bodem. Samen met één van onze specialisten creëren we een passende slaapoplossing. Hierbij houden wij rekening met de gewenste ondersteuning, het gewenste comfort en de gewenste investering.

Wat is het verschil tussen de boxspring bodems?

Wij hebben verschillende boxspring bodems in het assortiment. Van volledig vlakke boxsprings tot een boxspring bodem aangepast is aan jouw lichaamsprofiel.

Een gezoneerde boxspring waarin rekening is gehouden met het lichaamsprofiel. Deze bodem heeft een soepelere schouder- en heup zone en een ondersteuning voor de taille en lenden. Daarnaast hebben wij boxspring bodems die volledig instelbaar zijn. Jouw lichaamsprofiel bepalen we aan de hand van onze slaaptest.

Op deze boxspring bodems passen het beste pocketveer matrassen.

Verstelbaarheid

De boxpsrings zijn verkrijgbaar in een vlakke uitvoering of elektrische verstelbaarheid. Bij elektrische verstelbaarheid kan je kiezen uit verschillende soorten verstelbaarheid:

  • Rug- en benengedeelte verstellen.
  • Rug-, bovenbenen en onderbenengedeelte verstellen.
  • Hoofd-, rug-, bovenbenen en onderbenen gedeelte verstellen.