Winkelmand

Lopende acties Morgana Damminga

Voordeel op bedden, boxspings, dekbedden en bedtextiel tijdens de 

Ben je op zoek naar een bed afgestemd op jouw eigen lichaam? Kom naar één van onze winkeldoe de slaaptest en profiteer van persoonlijk voordeel! Naast hoge kortingen op showroommodellen en bedtextiel.

• 50% korting op TEMPUR showroommodel matrassen 
• 25% korting op nieuwe TEMPUR matrassen

Boxspring Deals

Bij Morgana helpen we onze klanten bij het vinden van de ideale slaapoplossing die aansluit op hun unieke lichaamsprofiel, zodat zij van een optimale nachtrust kunnen genieten en het maximale uit hun dag kunnen halen. Wil jij ook uitgerust wakker worden? Bezoek dan één van onze winkels en maak gebruik van onze Boxspringdeals waarbij je €300,- korting krijgt op een upgrade naar een elektrisch verstelbaar bed. Zelfs bij vlakke boxsprings kun je profiteren van persoonlijk voordeel. Kom het ontdekken in een Morgana-winkel bij jou in de buurt.

Actievoorwaarden:
*Deze Boxspringdeals zijn niet geldig i.c.m. overige acties of kortingen..

 

Uitgerust wakker worden in een bed dat perfect bij je past?
Om goed te kunnen slapen is het belangrijk dat jouw bed is afgestemd op de vier belangrijkste componenten: de ondersteuning vanuit de bedbodem, het comfort van je matras, topper, hoofdkussen en dekbed. Door deze vier componenten aan te passen aan jouw SLAAP-DNA®, creëren we de beste persoonlijke slaapoplossing voor jou.

Met onze slaaptest brengen we binnen acht minuten jouw SLAAP-DNA® in kaart en laten we je direct ervaren wat tien jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen. Onze Boxspringdeals zijn niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

0