Alle 13 resultaten

Hoeslakens in alle maten

Damminga heeft een ruime collectie hoeslakens in diverse kleuren, afmetingen en materialen. Het aanbod bevat hoeslakens van 90×200/220 cm, 140×200, 160×200/220 tot hoeslakens van 180×200/220 cm. Door het grote aanbod in kleuren vind je altijd wel een hoeslaken waarmee u uw droomslaapkamer kunt realiseren.

Matras hoeslaken

Matras hoeslakens ook wel matrashoezen genoemd zijn standaard geschikt voor matrassen tot 25cm dik. Heeft u een matras wat dikker is heeft u een hoeslaken nodig met een extra hoge hoek.

Topper hoeslaken

Voor een topper met een split zijn er speciale split-topperhoeslaken. Topper hoeslakens, ook wel topmatras hoeslakens genoemd hebben een aangepaste hoekhoogte. Hierdoor hebben de hoeslakens een betere pasvorm en voorkom je dat topper krom trekt. Deze topmatras hoeslakens worden en zijn geschikt voor toppers van 5-10cm.

Split topper hoeslaken

Bij electrisch verstelbare boxsprings zit vaak een split aan de bovenzijde van het topmatras. Voor een topmatras met split  zijn er speciale split-topper hoeslaken. Split topper hoeslakens, ook wel topmatrassen met split  genoemd hebben een aangepaste hoekhoogte met een split in het hoeslaken. Hierdoor hebben de hoeslakens een betere pasvorm en voorkom je dat topper krom trekt. Deze split-topperhoeslakens worden en zijn geschikt voor toppers van 5-10cm.

Percal, satijn, katoen en jersey hoeslaken

Populaire materialen voor hoeslakens zijn katoen, en jersey. Iedere stof heeft zijn eigen kenmerken, het is daarom verstandig je door een van onze slaapadviseurs te laten informeren over de verschillende eigenschappen. Katoenen hoeslakens worden bijvoorbeeld gekenmerkt door koel en goed vocht absorberen. Een jersey hoeslaken is rekbaar en zit hierdoor altijd strak om het matras heen. Dit is ideaal voor matrassen waar je lichaam wat verder inzakt zoals traagschuimmatrassen als die van Tempur. 

Online Hoeslaken bestellen

Mooie kwaliteit hoeslaken? Bestel deze dan gemakkelijk online in de webshop van damminga.nl. Toch nog wat meer advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel in Arnhem! We helpen u graag persoonlijk verder.