Overige kasten

Toon categorieën

Enig resultaat

Toon categorieën

Enig resultaat

Overige kasten

Overige kasten

Bij overige kasten kun je denken aan onder andere; nachtkasten, commodes en hockers. Wij hebben de nachtkasjes, hockers en commodes van verschillende merken. Zo hebben wij massief houten en fineer nachtkastjes van Mintjens en Nolte.  Mintjens produceert al haar producten op een duurzame manier in Belgie, gemaakt van hout afkomstig uit duurzaambeheerde bossen. Nolte is deglijke Duitse kwaliteit slaapkamerkasten. Daarnaast passen de hockers van Morgana perfect bij de Morgana Boxsprings, maar passen ook prachtig in jouw huidige slaapkamer.

Daarnaast zijn de aanhaaktafeltjes van Mintjens ideaal en kunnen op iedere plek aan het bed worden bevestigd.

Een hocker is een gestoffeerde kubus, bekleed met stof of kustleer in eventueel afgedekt met een glaslaat. Dankzij de vorm is een hocker multifunctioneel. Je kunt de hocker gebruiken als nachtkastje, als poef of decoratie. Kies een kleur en stijl die past bij van jouw slaapkamer.

Stel bij Morgana Damminga je eigenslaapkamer samen met bed, linnenkast en bijbehorende nachtkastjes/ hockers en commodes. Zo creeër jij je eigenslaapkamer in stijl. Onze medewerkers helpen jou graag