Zomer dekbedden

Toon categorieën

Toont alle 5 resultaten

zomerdekbed bodin

Zomer dekbedden

Een zomer dekbed is ideaal voor mensen die niet graag onder meer dan enkel een laken slapen. Onder een zomer dekbed zal je het niet snel te warm hebben. Ook niet tijdens de warmere zomernachten. Zomer dekbedden zijn gemaakt van lichte en luchtige materialen.

Verschillende materialen zomer dekbed

Zomerdekbedden kunnen bestaan uit verschillende materialen. Denk hierbij aan verkoelende materialen of een dekbed met minder vulling.

Bamboe / Tencel

Bamboe is van nature anti-bacterieel en anti-allergisch. Daarnaast heeft ook bamboe een hoog vocht absorberend vermogen.

Het voordeel van Tencel is dat het erg goed vocht kan afvoeren en uitstekend temperatuur kan reguleren. Daarnaast voelt Tencel verkoelend aan.

Moerbeizijde

Moerbeizijde is een natuurlijk materiaal. Dit materiaal heeft een uitstekend vocht absorberend vermogen. Daarnaast is het materiaal anti-allergisch en huisstofmijt werend. Moerbeizijde is een heel soepel materiaal. En valt daardoor perfect om het lichaam heen.

Ganzendons

Ganzendons is een materiaal dat goed vocht op kan nemen. Daarnaast zorgt dons voor een constante temperatuur in bed. Daarnaast is dons een heel licht en luchtig materiaal.

Vraag onze slaapadviseurs in onze winkel voor advies over de zomer dekbedden of de verschillen tussen de materialen.