Alle 10 resultaten

Show sidebar

Ergosleep Boxspring met comfort lift

Verder lezen

Morgana B6100 lattenbodem

220.001,150.00
Opties selecteren

Ergosleep P1 lattenbodem

400.001,215.00
Opties selecteren

Ergosleep P3 lattenbodem

535.001,895.00
Opties selecteren

Premium Flex bodem Tempur

598.002,548.00
Opties selecteren

Ergosleep BS1

665.001,840.00
Opties selecteren

Ergosleep P4 lattenbodem

730.003,070.00
Opties selecteren

Ergosleep BS3

1,040.002,215.00
Opties selecteren

Ergosleep BS4

1,465.004,010.00
Opties selecteren

Zero G bodem Tempur

1,548.001,748.00
Opties selecteren

Het kopen van een bedbodem

Van alle meubels die je in je huis hebt staan is je bed misschien wel het belangrijkst. Je spendeert één derde van je tijd in je bed, en wanneer je een nacht niet goed slaapt merk je het de volgende dag direct. Je bed bestaat uit veel verschillende delen waarvan de bedbodem misschien wel het aller belangrijkste is. Een bedbodem biedt ondersteuning aan het lichaam, zeker wanneer het matras dit ook niet doet. Damminga heeft hieronder voor je de 4 belangrijkste bedbodems op een rij gezet.

Er zijn eigenlijk 4 verschillende soorten bedbodems. Iedere bedbodem heeft zo zijn voor- en nadelen. De verschillende bedbodems zijn boxspring, lattenbodem, schotelbodem en spiraalbodem.

Boxspring bodem

Over het algemeen is een boxspring met een bonell vering uitgeruste bodem. De veren worden vaak op een multiplex ( hout) bodem gemaakt. Bij ons zijn al onze boxsprings met pocketvering uitgevoerd. Met het merk Ergosleep kunnen we nog een stap verder gaan met op maat geprofileerde boxen. Dit significatie verschil kunnen wij u laten ervaren in de showroom. Boxspringbodems zijn ideaal voor pocketveer matrassen.

Lattenbodem

Bij de lattenbodem is het van belang dat de latten flexibel zijn. Niet alleen in het midden van de lat maar ook aan de zijkanten , en dat de ophanging van de lat zo is dat deze bij volledige belasting nog steeds vrijelijk kan bewegen. Als een lattenbodem deze kwaliteiten in zich heeft en er twee bodems in een bed gebruikt dan kunt u ook in het midden van uw bed liggen zonder dat u de bodem randen voelt. Daarnaast zijn er diverse zone,s bij een lattenbodem gemaakt , voor de schouders , taille en heupen met instelbare hardheden.Nieuw is instelbare hoogte aanpassingen voor  verlaagde latten bij de schouders en eventueel verhooge latten bij taille en knieen. Bij onder andere Ergosleep bodem. Lattenbodems zijn ideaal voor koudschuim, latex en traagschuim-matrassen.

Bij de Egrosleep bodem kunnen we u heel duidelijk verschillen laten voelen wat een lattenbodem het in hoogten aanpasbare latten extra kan  doen dan een traditionele lattenbodem .Kom op onze aanpasbare testbodem het verschil ervaren . Meer ondersteuning bij de schouders taille en knieen.

 Shotelbodem

Het comfort van en schotelbodem is zeer goed. Een schotelbodem verdeelt het gewicht egaal over de gehele bedbodem. over de gehele breedte blijft de tegendruk gelijk. Iedere schotel kan doorgaans afzonderlijk worden ingesteld en aangepast aan uw wensen qua hardheid/zachtheid. Er ontstaat hierdoor een 3 dimensionale ondersteuning. Dit kan bijdragen aan een juiste ondersteuning van uw heupen, taille en schouders. Schotelbodems zijn voor elk type matras geschikt en kunnen zelfs onder een pocketmatras.

Onze merken: Morgana, Tempur, Ergosleep

Morgana Damminga bezorgt gratis bedbodems in o.a. Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Elst, Westervoort, Duiven , Heveadorp, Oosterbeek, Huissen, Westervoort, Zevenaar, Rozendaal, Rheden,  Lendt, Gendt, Rheden en ook de rest van Nederland.