Winkelmand

Persoonlijke wensen

Dhr. Rene Corthouts heeft in het jaar 1949 de Recor Group opgericht en Sofa-bed maakt onderdeel uit van deze groep.

Bij Morgana Damminga verkopen we de slaapbank Damien. Deze slaapbank is in onze winkel te zien. De matrassen zijn geïntegreerd in de bank, waardoor de banken van Sofa-bed niet direct worden gezien als slaapbank. De slaapbanken zijn moeiteloos en eenvoudig om te toveren van gewone bank naar slaapbank. De slaapbanken hebben een goed ligcomfort en passen in iedere interieur.

Verder is de Damien slaapbank te verkrijgen in diverse stoffen, kleuren en maten. Daarnaast is er keuze uit matrastypen voor verschillende lig comforts. Het is mogelijk om deze slaapbank uit te proberen in onze showroom. 

Uw Sofa-Bed specialist

Damminga al ruim 30 jaar slaapspecialist, ook op het gebied van slaapbanken.

De slaapbanken van Sofa-bed passen in ieder interieur en zijn te personaliseren doordat je kan kiezen uit verschillende stoffen en kleuren. In onze winkel kan je de slaapbank bekijken en ervaren. Kom gerust langs om deze slaapbank uit te proberen. 

De slaapbanken hebben een levertijd van 10 weken. Wanneer de bank bij onze monteurs binnen is, bezorgen we deze binnen paar dagen gratis bij jou thuis.

Sofa-Bed Woonboulevard Arnhem-Zuid

Sofa-Bed bij Morgana Damminga in Arnhem

Arnhem ligt heel centraal en is gemakkelijk te bereiken vanuit Nijmegen, Huissen, Velp, Ede, Elst, Oosterbeek, Driel, Oosterhout en Bemmel. Wanneer u uit Apeldoorn, Zutphen, Wageningen of Tiel komt, is het naar Morgana Damminga slechts 30 minuten rijden met de auto.

Kom dus snel langs, zodat je overtuigd kan worden van onze slaapbankencollectie. Wij bezorgen de slaapbanken door heel Nederland. In het hart van Gelderland direct langs de A325, vind je onze grote showroom met meer dan 1000m2 aan verschillende slaapbanken van Sofa-bed. In de provincie Gelderland is er geen vergelijkbare beddenspecialist. Bij Morgana Damminga kunt je de beste merken zien en ervaren.

0