Sofa-Bed Recor

Dommelin is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in bedtextiel. In ons eigen land, maar ook zeker daarbuiten staat Dommelin bekend als een kwalitatief merk dat comfort en stijl moeiteloos combineert. U vindt in onze online beddengoed-speciaalzaak de brede collectie van Dommelin, die u direct bij Fijn.nl kunt bestellen. Heeft uw bed een afwijkende maat en zoekt u hiervoor hoeslakens, lakens, een dekbedovertrek of molton? Geen probleem, Dommelin verzorgt ook maatwerk.

SOFA-BED ASSORTIMENT

Uw Sofa-Bed specialist

Damminga al ruim 30 jaar voor de topkwaliteit van de Dommelin textiel. U vindt bij ons u een ruim assortiment van Dommelin hoeslakens, moltons en dekbedovertrekken.

Dommelin heeft een atelier in Nederland waar wij voor u producten vermaken naar uw wensen. Zo kunnen we maten aan tot 260 cm, zelfs soms tot 300 cm. Zo kunt u ook denken aan textiel voor ronde bedden of speciaal maatwerk voor boten.

Op Dommelin maatwerk textiel is een levertijd van 2-4 weken  van toepassing. Wanneer de kast bij onze monteurs binnen is bezorgen we deze binnen paar dagen gratis bij u thuis.

MORGANA DAMMINGA OFFICIAL DEALER SOFA-BED

Sofa-Bed Woonboulevard Arnhem-Zuid

Sofa-Bed bij Morgana Damminga in Arnhem

Arnhem ligt heel centraal en is gemakkelijk te bereiken vanuit Nijmegen, Huissen, Velp, Ede, Elst, Oosterbeek, Driel, Oosterhout en Bemmel. Wanneer u uit Apeldoorn, Zutphen, Wageningen of Tiel komt, is het naar Morgana Damminga slechts 30 minuten rijden met de auto.

Kom dus snel langs, zodat u overtuigd kan worden van deze Dommelin textielcollectie. Wij bezorgen Dommelin hoeslakens moltons en dekbedovertrekken door heel Nederland. In het hart van Gelderland direct langs de A325, vindt u onze grote showroom met meer dan 1000m2 aan verschillende hoofdkussens, bedden en boxsprings. In de provincie Gelderland is er geen vergelijkbare beddenspecialist. Bij Morgana Damminga kunt u de beste merken zien en ervaren.