Bedbodems

Toon categorieën

Toont alle 6 resultaten

ergosleep p3

De Ergosleep Bedbodems

De  Ergosleep bedbodems zijn voorzien van meerdere zones voor de schouders, taille en heupen. Dit kan zowel in de lattenbodem als in de boxspring bodem. Met de bedbodems van Ergosleep kan jij straks ergonomisch op bed liggen. En goed en gezond slapen. Door het uitmeten van jou lichaamsprofiel kan er voor gezorgd worden dat jou wervelkolom recht op bed komt te liggen. Hierdoor kan je lichaam zich optimaal ontspannen. Daardoor kan je volledig tot rust komen en herstellen van de dag.

Ergosleep lattenbodems

De latten van deze lattenbodems zijn individueel in hoogte instelbaar. Op deze manier kan je ruimte creëeren voor bijvoorbeeld bij de schouders en eventueel verhoogde latten bij taille en knieën.

Met de Egrosleep bedbodem kunnen we jou heel duidelijk het verschil laten voelen tussen een traditionele lattenbodem en een bodem met in hoogten aanpasbare latten. Je kan dan ervaren wat dit meer kan doen voor jouw lichaam. Kom op onze aanpasbare testbodem het verschil ervaren. Meer ondersteuning bij de taille, lenden en knieën en meer ruimte voor de schouders en heupen. De lattenbodems kunnen worden onderverdeeld in 3 verschillende ondersteunings niveaus.

P4: Lattenbodem volledig op maat. Instelbaar op 4 hooge posities. De instelbaarheid kan gemakkelijk aangepast worden. Een homogeen ligcomfort zowel in het midden als aan de rand.

P3: Lattenbodem met instelbare latten op 3 hoogte posities. Altijd aanpasbaar aan een veranderende lichaamsbouw. Een homogeen ligcomfort zowel in het midden als aan de rand.

P1: Lattenbodem met 5 comfortzones. Hoofd- en beengedeelte worden hoger geplaatst. Extra soepele lattenhouders en buiglatten in schouderzone. De lendezone heeft regelbare verstevigingslatten.

Dezze lattenbodems kunnen in een vlakke uitvoering of elektrisch verstelbaar. Daarnaast zijn de lattenbodems verkrijgbaar in alle maten.

Tot slot zijn lattenbodems ideaal voor koudschuim, latex en traagschuim-matrassen.

Ergosleep boxspring bodems

Een boxspring bodem betaat uit honderden pocketveren. Deze pocketveren geven de bodem een enorme veerkracht. Daarnaast ventileert de bodem erg goed. De boxspring bodems zijn te personaliseren door het kiezen van verschillende stoffen en kleuren.

De boxspring bodems zijn onderveeld in drie verschillende ondersteuning niveaus.

BS4: Volledig individueel instelbare boxspring in 4 hoogte posities. Herinstelbaar.

BS3: Individueel instelbare boxspring. 5 instelbare zones in het rompgedeelte.

BS1: Vast ingesteld profiel van hoofd-, schouder- en rompzone. Deze bodem is niet herinstelbaar.

Deze boxsprings kunnen in een vlakke uitvoering of elektrisch verstelbaar. Daarnaast zijn de boxsprings verkrijgbaar in alle maten.

Tot slot zijn boxspring bodems ideale bedbodems voor pocketveermatrassen. Dit kunnen gestoffeerde matrassen zijn met een topper of witte matrassen.

Kom naar onze winkel voor meer advies. Kom voor de vrijblijvende gratis slaaptest en ervaar wat een Ergosleep bodem voor jouw nachtrust kan doen.