Winkelmand

365 dagen Slaapgarantie bij Morgana Damminga

365 Slaapgarantie

Wij staan achter ons advies dat mede door het objectieve meetsysteem tot stand komt en de producten die we aan de hand daarvan leveren. Daarnaast wordt het slaapsysteem uiteraard gratis bezorgd en professioneel gemonteerd. Mocht je desondanks niet tevreden zijn over je aankoop, dan bieden wij 365 dagen lang slaapgarantie. Klik hier voor de algemene voorwaarden van 365 dagen Slaapgarantie.

Objectief advies

Iedereen is uniek. Dit betekent dat iedereen ook een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Voor een gezonde nachtrust zou dus ook iedereen een unieke slaapoplossing moeten hebben. Bij Morgana is het als enige in Nederland nu mogelijk om dit slaapsysteem ook echt samen te stellen. Dit doen wij aan de hand van een zogenaamde Digitale Nachtrust Analyse die jouw eigen unieke SLAAP-DNA® vaststelt. De computer meet je lichaamsprofiel en zal je direct het verschil van een bed afgesteld op jouw lichaam laten voelen. Aan de hand van de testresultaten volgt een gefundeerd advies door onze deskundige slaapadviseurs. 8 minuten testen is 10 jaar gezond slapen. Klik hier voor meer informatie over onze unieke Slaap-DNA ® meting.

Een vertrouwd adres

De ervaringen van onze bestaande klanten vertellen meer dan welke uitleg ook. Een aantal klanten is bereid geweest over hun ervaring met Morgana te vertellen en wat dit voor hun nachtrust betekend heeft. Klik hier voor deze klantervaringen of klik hier om algemene reviews te lezen over Morgana Damminga.

0