Moltons

Toon categorieën

Toont alle 16 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 16 resultaten

molton

Moltons / Matrasbeschermer met Multi-fit stretch

Damminga heeft een hoge kwaliteit moltons in diverse afmetingen van de merken Vandyck, Bella Donna, Kayori en Morgana. Moltons zijn zijn beschermers beschermers zijn standaard geschikt voor matrassen tot 25 cm dik. Heb je een matras wat dikker is, dan heb je een molton nodig met een extra hoge hoek.

Moltons voor een topper

Topper moltons, ook wel topmatras moltons, hebben een aangepaste hoekhoogte. Hierdoor hebben de topmatrasbeschermers een betere pasvorm en voorkom je dat de topper krom trekt. Voor een toppers met een split zijn er speciale split-topper moltons.

Moltons voor splittopper

Bij elektrisch verstelbare boxsprings zit er vaak een split aan de bovenzijde van de topper. Voor een topper met split zijn er speciale split-topper moltons. Splittopper moltons, ook wel topmatrassen met split  genoemd hebben een aangepaste hoekhoogte met een aangepaste inkeping voor de split. Hierdoor hebben de moltons een betere pasvorm en voorkom je dat de topper krom trekt.

Molton sloop voor hoofdkussens

Voor hoofdkussens zijn er ook speciale molton slopen. Ook hoofdkussens hebben beschermer nodig. Een goede molton zorgt voor een droog en aangenaam slaapklimaat.