Alle 10 resultaten

Molton matrasbeschermer multi-fit stretch

Damminga heeft een hoge kwaliteit moltons in diverse afmetingen van het merk vandyck. Molton matras beschermers zijn standaard geschikt voor matrassen tot 25cm dik. De moltons van Vandyck zijn geschikt voor matrassen  Heeft u een matras wat dikker is heeft u een molton nodig met een extra hoge hoek.

Molton voor topmatras

Voor een topper met een split zijn er speciale split-toppermolton. Topper hoeslakens, ook wel topmatras hoeslakens genoemd hebben een aangepaste hoekhoogte. Hierdoor hebben de moltons een betere pasvorm en voorkom je dat topper krom trekt. Deze topmatras hoeslakens worden en zijn geschikt voor toppers van 5-10cm.

Molton voor split topmatras

Bij electrisch verstelbare boxsprings zit vaak een split aan de bovenzijde van het topmatras. Voor een topmatras met split  zijn er speciale split-topper hoeslaken. Split topper hoeslakens, ook wel topmatrassen met split  genoemd hebben een aangepaste hoekhoogte met een split in het hoeslaken. Hierdoor hebben de moltons een betere pasvorm en voorkom je dat topper krom trekt. Deze split-toppermoltons zijn geschikt voor toppers van 5-10cm.