Kasten

Toon categorieën

Toont alle 7 resultaten

Kasten

Kledingkasten met een uitstraling

De uitstraling van een slaapkamerkast geeft een bepaalde sfeer in jouw kamer. De indeling van een kledingkast zorgt ervoor dat jij jouw kleding zo praktisch mogelijk kunt opbergen. Er zijn verschillende soorten kledingkasten: Draaideurkasten, schuifdeurkasten, zweefdeurkasten en vouwdeurkasten. De kledingkast die jij kiest heeft te maken met de ruimte die aanwezig is in  jouw kamer. Een draaideurkast of een vouwdeurkast neemt meer ruimte in dan een schuifdeurkast of een zweefdeurkast.

Een kledingkast om optimaal te benutten

Je kunt de verschillende kledingkasten aankleden door deze uit te rusten met een afdeklijst, met of zonder verlichting. Je kunt ook kiezen voor een deur met glas. Daar kan je weer kiezen uit spiegelglas of matglas. De meeste kledingkasten zijn leverbaar in verschillende hoogte, breedte en diepte maten. Het aantal deuren bepaald de breedte van een kledingkast.

De standaard indeling van de kledingkast is met 1 of 2 planken en een roede voor het hanggedeelte. Extra planken of roede zijn er bij te krijgen net als ladeblokken, stropdas houder, riemhouder, schoenen rek, enz… Hierdoor kun jij jouw kast net iets praktischer indelen.

Kledingkast op maat

Om de ruimte in jouw kamer optimaal te benutten, zijn er ook kledingkasten die op maat gemaakt worden. Dit houdt in dat de kledingkasten afwijken van de standaard maten en dat er rekening gehouden kan worden met schuine daken. Daarnaast is het ook mogelijk om een kledingkast om een koof heen te maken. Deze kledingkasten kunnen via een tekenprogamma visueel gemaakt worden, zodat je er een beeld van krijgt hoe het in jouw slaapkamer eruit komt te zien.

Meer weten over onze kasten? Kom dan snel langs in onze winkel, je kan ook een afspraak maken voor bijvoorbeeld het intekenen van een kast.