Alle 14 resultaten

Kledingkasten met een uitstraling

De uitstraling van een slaapkamerkast geeft een bepaalde sfeer in uw kamer. De indeling van een kledingkast zorgt ervoor dat u uw kleding zo praktisch mogelijk kunt opbergen. Er zijn verschillende soorten kledingkasten: Draaideurkasten, schuifdeurkasten, zweefdeurkasten en vouwdeurkasten. De kledingkast die u kiest heeft  te maken met de ruimte die aanwezig is in  uw kamer. Een draaideurkast of een vouwdeurkast neemt meer ruimte in dan een schuifdeurkast of een zweefdeurkast.

Een kledingkast om optimaal te benutten

Deze verschillende kledingkasten kunnen aangekleed worden met een afdeklijst met of zonder verlichting. De deuren kunnen voorzien worden van glas. Daar kunt u weer uitkiezen uit spiegelglas of matglas. De meeste kledingkasten zijn leverbaar in verschillende hoogte, breedte en diepte. De aantal deuren van een kast wordt bepaald door de breedte van een kledingkast.

De kastindeling is standaard 1 of 2 planken met een roede voor het hanggedeelte. Extra planken of roede is er bij te krijgen net als ladenblokken , stopdashouder, riemhouder, schoenenrek, enz… Hierdoor kunt u uw kast net iets praktischer indelen.

Om de ruimte in uw kamer optimaal te benutten, zijn er ook kledingkasten die op maat gemaakt worden. Dit houdt in dat de kledingkasten afwijken van de standaard maten en dat er rekening gehouden kan worden met schuine daken.  Het is ook mogelijk om een kledingkast om een koof heen te maken. Deze kledingkasten kunnen via een tekenprogamma visueel gemaakt worden, zodat u er een beeld van krijgt hoe het in uw slaapkamer eruit komt te zien.

Meer weten over onze kasten? Kom dan snel langs in onze winkel.