Morgana

Toon categorieën

Toont alle 21 resultaten

Toon categorieën

Toont alle 21 resultaten

morgana logo

Morgana

Morgana staat voor goed en gezond slapen. De slaapadviseurs van Morgana gaan samen met jouw opzoek naar jouw best persoonlijke slaapoplossing. In dit proces beginnen we met de slaaptest. Aan de hand van de slaap-DNA kaart die uit de slaaptest komt opzoek naar jouw ideale slaapoplossing. Dit doen wij door rekening te houden met jouw wensen en jouw budget.

Daarnaast heeft Morgana vele voordelen. Zo hebben wij de de 365 dagen slaapgarantie, is als Best getest en heeft de laagste prijsgarantie. Tot slot bieden wij de gratis check-up service aan en Bezorgen en monteren we gratis.

Wat Morgana bijzonder maakt

Wij bieden persoonlijk advies dat past bij jouw wensen en budget. Door jou te leren kennen kunnen wij jou ook het beste bed adviseren. Dit doen wij op een effectieve en transpirante manier. Wij beginnen met een objectieve slaaptest die 8 minuten duurt. Tijdens deze test ervaar je direct wat een bed ingesteld op jouw lichaamsprofiel kan betekenen voor jouw. Ruim 500.000 mensen gingen jou al voor. Door al deze kennis, date en ervaring die is opgebouwd verbeteren wij continue onze bedden. Zodat jij iedere dag lekker je bed uit kan komen en uitgerust en optimaal aan een nieuwe dag kan beginnen. De slaapadviseurs van Morgana luisteren graag naar jouw wensen!