Winkelmand

Beddenwinkel Nijmegen

Bij beddenwinkel Morgana Damminga ben je aan het juiste adres voor het kopen van matrassen, boxsprings en/of bedden. Op slechts 20 minuten rijden bevindt zich Morgana Damminga met een ruime showroom van ruim 1000 vierkante meter. Onze beddenwinkel is al ruim 60 jaar een begrip in de regio. Dat hebben we onder andere te danken aan ons uitgebreide assortiment en aan ons team van specialisten. Je bent van harte welkom in onze ruime showroom in Arnhem-Zuid.
beddenwinkel arnhem

Kom langs bij Morgana Dammminga

Morgana Damminga bevindt zich op de woonboulevard in Arnhem-Zuid. Door een uitgebreid assortiment en ons vakkundig personeel kunnen we voor elk budget een passende oplossing aanbieden. Zo kunt u in 8 minuten onze slaaptest doen om een advies op maat te ontvangen. Kom gerust langs bij onze winkel op de Venlosingel 21-1!
Morgana_Damminga_witte_letters

Bedden Nijmegen

Door het juiste bed te kopen kan je een goede nachtrust verkrijgen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar om je te helpen bij de zoektocht naar het meest geschikte bed. Hierbij kan je onder andere gratis gebruik maken van een unieke slaaptest. Aan de hand van deze slaaptest kunnen wij jouw lichaamsprofiel bepalen, waarmee we vervolgens de meest geschikte bedden kunnen selecteren. Zodoende wordt de zoektocht naar een nieuw bed een stuk makkelijker. Je hebt bij ons de keus uit een uitgebreid assortiment van bedden. Deze bedden zijn door topmerken zoals Damminga, Morgana, Ergosleep, Mintjens en Nölte Moebel vervaardigd. Qua materiaal heb je bij ons ook meer dan genoeg keuze. Gaat jouw voorkeur uit naar een gestoffeerd bed, een bed met imitatieleer of een bed met hout? Dankzij ons uitgebreide assortiment kan je bij ons altijd het meest geschikte bed vinden.

Boxsprings Nijmegen

Ook voor het aanschaffen van een boxspring ben je bij beddenwinkel Damminga aan het juiste adres. In onze showroom van ruim 1000 vierkante meter vind je  boxsprings in verschillende soorten en maten. Daarbij kan je denken aan een Scandinavische boxspring, aan boxsprings met witte matrassen of aan boxsprings met een zogeheten topper. Deze topper heeft een belangrijke functie op het gebied van comfort. Omdat iedereen andere eisen aan comfort stelt, hebben wij bewust een uitgebreid assortiment van toppers. Je kunt bij ons toppers van onder meer koudschuim, memoryfoam, latex, natuurlatex en talalaly natuurlatex vinden. Deze materialen hebben allemaal een specifieke samenstelling, specifieke eigenschappen en bijbehorende voordelen. Onze specialisten staan graag voor je klaar om je hierover te informeren.

Matrassen Nijmegen

Met een geschikt matras kun je de komende 8 tot 10 jaar van een goede nachtrust genieten. Een geschikt matras biedt veel comfort en heeft zodoende een positieve uitwerking op jouw nachtrust. Ons team van specialisten helpt je graag om jouw nachtrust te verbeteren. Zij hebben immers veel ervaring en productkennis van alle matrassen. Overigens zijn alle matrassen die wij aanbieden ook vervaardigd door topmerken zoals Damminga, Ergosleep en Morgana. Deze merken zijn in staat om hoogwaardige matrassen met een lange levensduur te fabriceren. Maak online een afspraak met één van onze specialisten. Op het afgesproken tijdstip staat onze slaapspecialist voor je klaar om je te informeren en te adviseren. We zien je graag in onze ruime showroom in Arnhem-Zuid, op slechts 20 minuten afstand van Nijmegen.

MORGANA DAMMINGA Arnhem-Zuid

Laat je adviseren door één van onze experts

Team Morgana Damminga

Slaapadviseurs

U kunt vrijblijvend een adviesafspraak inplannen met één van onze slaapadviseurs. Onze beddenwinkel is daarbij vanuit Nijmegen gemakkelijk bereikbaar. In 20 minuten bent u vanaf Nijmegen bij onze beddenspeciaalzaak in Arnhem-Zuid. Op de woonboulevard in Arnhem-Zuid vindt u onze showroom met meer dan 1.000m2 aan bedden, boxsprings, matrassen, hoofdkussens en textiel. Met merken als Tempur, Ergosleep, Mintjes, Vandyck, Silvana, Dommelin, Bella Donna en ons eigen huismerk is er in de provincie Gelderland geen vergelijkbare beddenspecialist. Ons personeel is vakkundig getraind en heeft al vele jaren ervaring in het adviseren bij het kopen van slaapsystemen die op uw behoefte aansluiten.
0