Levering van uw bestelling

Gratis bezorging van online bestellingen vanaf 35,-:
Onze partner voor het leveren van kleine online bestellingen is DHL. Verzenkosten zijn 3,95 voor bestellingen onder de €35,-. Bestellingen boven de €35,- worden gratis verzonden.

Gratis bezorging van grote bestellingen:
Onze partner voor het uitleveren van grote bestellingen is Montieurs. Zodra uw bestelling compleet is neemt de planning van Montrieurs contact met u op om een afspraak voor de bezorging in te plannen.

Gratis bezorging en Montage van bestellingen:
Bestellingen worden binnen NL gratis bezorgd en gemonteerd. Met uitzondering voor kasten onder de €750 en bij afgeprijsde showroommodellen. Hiervoor worden kosten voor bezorging en montage wel in rekening gebracht. Zodra uw bestelling compleet is neemt de planning van Montrieurs contact met u op om een afspraak voor de bezorging in te plannen.

Levertijden

Levering van Kast-en slaapsystemen

Kast- en slaapsystemen van Morgana Damminga worden uitgeleverd door Montrieurs. Met Montrieurs kun je rekenen op een professioneel bedrijf dat levering en montage tot in de puntjes regelt.

Wat is de levertijd? 

De gemiddelde levertijd van onze producten:

  • Bedtextiel: voor 16:00 besteld volgende dag in huis!
  • Kussens: voor 16:00 besteld volgende dag in huis!
  • Dekbedden: voor 16:00 besteld volgende dag in huis!
  • Bodems en matrassen: 2-4 weken
  • Boxspring: 6-8 weken
  • Ledikanten: 6-8 weken
  • Kasten: 6-8 weken
  • Slaapbanken: 8-10 weken

Afspraak maken voor bezorging en montage

Moet ik zelf een afspraak maken voor de bezorging en montage ?

Wanneer de bestelling compleet is word je gebeld door Montrieurs om een afspraak in te plannen.

Met hoeveel tijd moet ik rekening houden? 

Montrieurs spreekt in overleg met jou een dagdeel van 2 á 3 uur af. Tijdens de rit word je een half uur van te voren geïnformeerd over de exacte bezorgtijd.

Hoe kan ik een afspraak verzetten?

Wanneer je de afspraak wilt wijzigen kan je direct contact opnemen met Montrieurs: 088-666 8743.

Zorg voor uw product

Wat kan ik verwachten van de Montrieurs?

Het bezorgen en het installeren van de producten gebeurd met de grootste zorg en kwaliteit. Montrieurs beschikt over kundig personeel en het juiste gereedschap. We zorgen uiteraard voor de juiste bescherming voor de producten en adviezen voor onderhoud. Er is altijd vilt aanwezig ter bescherming van de vloer. We beantwoorden alle vragen en wensen van de klant en nemen wanneer nodig contact op met de opdrachtgever.

Kan het oude bed worden afgevoerd? 

Montrieurs kan ook jouw oude matrassen, bodems of volledige slaapsysteem voor je afvoeren. Voor het afvoeren van producten kan een verwijderingsbijdrage worden gevraagd.

Betaling bij levering

Hoe kan ik betalen bij levering?

Online bestellingen

Via de webwinkel van damminga.nl kunt op verschillende wijze afrekenen zoals: iDEAL, Creditcard, Paypal & betalen na otvangst.

Winkel bestellingen: 

Financiële afhandeling van bestellingen die in de winkel zijn voldaan kunnen via pin of contant worden voldaan in de winkel. Tevens kan de financiële afhandeling ook plaatsvinden bij levering middels een mobiel betaalautomaat bij de monteur.