Winkelmand

Beddenwinkel Velp

Bij beddenwinkel Morgana Damminga ben je aan het juiste adres voor het kopen van matrassen, boxsprings en/of bedden. Ons uitgebreide assortiment is terug te vinden in onze ruime showroom in Arnhem-Zuid. Met een showroom van ruim 1000 vierkante meter kan je, op slechts 15 minuten afstand van Velp, het meest geschikte matras, bed en/of boxspring vinden. Ons ervaren team van slaapspecialisten staan graag voor je klaar op het gebied van advies en informatie. Je bent van harte welkom bij Morgana Damminga in Arnhem Zuid.
voorgevel morgana damminga

Kom langs bij Morgana Dammminga

Op slechts 15 minuten rijden van Velp bevindt Morgana Damminga zich op de woonboulevard in Arnhem-Zuid. Door een uitgebreid assortiment en ons vakkundig personeel kunnen we voor elk budget een passende oplossing aanbieden. Zo kunt u in 8 minuten onze slaaptest doen om een advies op maat te ontvangen. Kom gerust langs bij onze winkel op de Venlosingel 21-1!
Morgana_Damminga_witte_letters

Bedden Velp

Op het gebied van bedden hebben wij een uitgebreid assortiment. Onder meer gestoffeerde bedden, bedden met hout en bedden met imitatieleer zijn in ons assortiment terug te vinden. Deze bedden worden gefabriceerd door gerenommeerde merken zoals Damminga, Morgana, Ergosleep, Mintjens en Nölte Moebel. De kwaliteit die deze fabrikanten leveren, is tamelijk hoog te noemen. Hierdoor kan je voor een lange periode genieten van het comfort van één van de bedden uit ons assortiment. Om jouw nachtrust verder te verbeteren, voeren onze specialisten graag een unieke slaaptest uit. Op basis van deze slaaptest verkrijgen onze specialisten inzicht in jouw lichaamsprofiel. Aan de hand van jouw lichaamsprofiel kunnen vervolgens de meest geschikte bedden gevonden worden.

Boxsprings Velp

Je vindt bij ons ook een uitgebreid assortiment van boxsprings terug. Onder andere boxsprings met witte matrassen, de boxsprings met een topper en de zogeheten Scandinavische boxsprings maken deel uit van ons aanbod. Bij het aanschaffen van een boxspring is het belangrijk om op de topper te letten. De topper is het bovenste matras en is zodoende grotendeels bepalend voor het comfort en jouw nachtrust. Om ook jouw nachtrust te kunnen verbeteren, bieden wij meerdere toppers aan. Deze toppers zijn bijvoorbeeld vervaardigd van koudschuim, memoryfoam, latex, natuurlatex en talalaly natuurlatex. Al deze materiaalsoorten hebben unieke eigenschappen en brengen een bepaald comfortniveau met zich mee. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar om je hierover te informeren én te adviseren.
boxspring
P650 ergosleep

Matrassen Velp

Ook voor het aanschaffen van matrassen kan je bij beddenwinkel Damminga terecht. In onze showroom kan je meerdere matrassen vinden, waarbij je deze matrassen tevens kunt testen. Voor het verbeteren van jouw nachtrust is het belangrijk dat je het meest geschikte matras aanschaft. Door onze unieke slaaptest krijgen wij inzicht in jouw lichaamsprofiel. Aan de hand daarvan kunnen onze specialisten het meest geschikte matras voor jouw vinden. Indien gewenst kan je daar online een afspraak voor maken. Op het afgesproken tijdstip staat één van onze specialisten voor je klaar. Dit alles vindt plaats op slechts 15 minuten afstand van Velp. Bij beddenwinkel Morgana Damminga ben je van harte welkom; samen gaan we graag op zoek naar het meest geschikte matras, bed en/of boxspring.

MORGANA DAMMINGA Arnhem-Zuid

Laat je adviseren door één van onze experts

Nathanael Damminga

Slaapadviseur

U kunt vrijblijvend een adviesafspraak inplannen met één van onze slaapadviseurs. Onze beddenwinkel is daarbij vanuit Velp gemakkelijk bereikbaar. In 15 minuten bent u vanaf Velp bij onze beddenspeciaalzaak in Arnhem-Zuid. Op de woonboulevard in Arnhem-Zuid vindt u onze showroom met meer dan 1.000m2 aan bedden, boxsprings, matrassen, hoofdkussens en textiel. Met merken als Tempur, Ergosleep, Mintjes, Vandyck, Silvana, Dommelin, Bella Donna en ons eigen huismerk is er in de provincie Gelderland geen vergelijkbare beddenspecialist. Ons personeel is vakkundig getraind en heeft al vele jaren ervaring in het adviseren bij het kopen van slaapsystemen die op uw behoefte aansluiten.
0